Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Sommarlov

Nu är det lov för alla som går i skolan. Kommer ihåg känslan av att ha tio orörda veckor framför sig. Det var en oerhörd frihetskänsla att kunna göra nästan precis vad man ville och inte ha några måsten över sig. Idag var vi i  Pingstkyrkan på skolavslutning. Det var trevligt som vanligt, med mycket folk och denna gången var det alltså dags för Markus att lämna grundskolan! Lille grabben har blivit stor, fattar inte riktigt var tiden har blivit av. Det är som Paula sa -Varje år har Markus tittat efter mej var jag satt när han stod på scenen, men i år brydde han sig inte alls, det märks att han har blivit stor nu. Ja ni får kolla bilderna som jag skall lägga in strax. Theo var väldigt snäll i kyrkan, han satt i sin vagn och diggade till musiken.

Efter avslutningen gick vi på stan och njöt av det fina vädret. Det var riktigt varmt och skönt idag. Men när vi hade gått runt ett tag var vi tvugna att åka och handla lite mat till kvällens middag. När vi var på affären var Theo så trött och hungrig att han skrek nästan hela tiden. Folk tittar och man vet inte vad dom tänker, men vad skall man göra??

När vi kom hem fick han mat och sen raskt i säng. Han var nog riktigt trött, för han sov länge. Under tiden passade vi på att åka iväg och uträtta några ärenden, för Markus var ju hemma i fall Theo skulle vakna.

I kväll kom det lite folk hit och åt middag med oss. Vi var ju  tvungna att fira Markus för att han hade varit så duktig och skött sig bra. Paula grillade spett och vi åt klyftpotatis till. Sen åt vi två olika sorters tårta, mm allt var jätte gott.

Idag kom även offerten för Theos nya bilbarnstol. Det är verkligen skönt att vi slipper betala för den själva. Den är ju special så den kostar trettiotvåtusen kronor!!! Nu vet vi inte om det blir godkänt av Försäkringskassan, men vi hoppas.

Nu har vi haft en innehållsrik dag och Theo har också fått uppleva mycket.

Vi är båda trötta så det blir nog tidigt sänggående. Ja, tidigt förresten, klockan är ju över 23.00 !!

Ha det bra.

Tommy

 

Fredagen den 11 juni 2010 kl. 23:08

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Det var några

dagar sedan jag skrev någonting i bloggen. Tommy har varit borta och Theo har varit sjuk, han hostade, det pep i hans lilla bröstkorg och han hade hög feber. Ingenting var bra, han ville inte va i hans stol och han ville inte sitta på golvet utan bara vara i min famn. Men det är kanske inte så konstigt när man är så förkyld. 

"Mormor" kom på Tisdagen och i Onsdags hade hon middagen klar, det var bara att sitta ner och äta. Jag hade tvätt-tid så då tyckte hon att hon kunde köra hit efter  jobbet. Så jag bytte alla sängkläder, badhanddukar, ja rubbet och tvättade allt, jag passade på när hon var här. Tusen tack "mormor" för all hjälp och jätte god middag. En vän till mig var på apoteket och hämtade Theos medicin, så tack skall du ha Kina för all hjälp.

Det har varit jätte tråkigt väder, kallt, blåsigt och det har regnat också. Det är inte så lyckat att ha Theo med när han har feber, så det är skönt att ha vänner som hör av sig och undrar om vi behöver någon hjälp. Igår hade jag ett viktigt möte och då var det en annan kompis som kom och kunde va med Theo medan jag var där. Mötet gick jätte bra men det var jobbigt men med bra resultat. Så tack även till dig H som ställde upp med att vara med Theo när jag var borta.

På Torsdagen så hade vi kuratorn här och vi har gjort ett ny ansökan om LSS så jag hoppas att det går lika snabbt som sist. Denna gången är det vi som bestämmer vem som ska jobba med Theo och jag tror att jag redan vet vem jag vill skall jobba med honom. Den personen är varm och lugn och det är någon som står mig väldigt nära och som jag litar 100% på, men jag berättar mer om det när det är klart.

Tommy kom hem från Norge i går, skönt att ha honom hemma igen för vi har saknat jätte mycket. Nu får min arm vila ett tag, när jag inte behöver bära på Theo så mycket. Vi har varit på stan och fixat något papper som Tommy behövde skriva på och Markus bokade tid för sin synundersökning. 

I morgon går min lille gubbe ut årskurs 9, kan inte fatta att han har blivit så stor, helt otroligt. Så stolt jag är att han går ut med VG och MVG i betyg, helt otroligt vilken kille. Han hade middag på skolan igår, dom har det som tradition i skolan han går att dom som går ut 9an blir serverade av 8 orna. Han var så stilig, han hade kavaj och skjorta, oj så fin han var. Fast han var där med sin klass så skickade han ett sms vid 8 tiden och kollade hur det var och om Theo hade somnat. Det är inte vilken kille som helst det är Markus! Tack Markus för all hjälp jag har fått när Tommy varit borta, tack för att du är den du är, älskar dig gubben min.

Nä nu tror jag att jag måste ge mig för min arm värker så jag går nog och vilar ett tag. Tommy jobbar eftermiddags skift men han kommer hem i natt någon gång och imorgon får vi fira Markus och i helgen får vi bara vara.
Ha det bra alla ni där ute
Kram/Paula
 

 

Fredagen den 11 juni 2010 kl. 21:16

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238