Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Söndag

och allt är lugnt. Sitter här i mitt lilla hotellrum och kollar på "Äntligen hemma" och skriver blogg. Igår jobbade vi 6 timmar och har kommit ifatt planeringen. Enligt vädersajterna här så skall det bli fint väder i morgon med helt klart väder frammåt kvällen. Kanske det blir läge för några midnattssolsbilder, vi får se om man orkar upp mitt i natten. I alla fall så verkar det som att vi kan köra hem på Onsdag och då är vi väl hemma någon gång vid elva tiden på kvällen. Men sen är det ju bara en dag kvar att jobba, den veckan så de går säkert bra det med.

Har varit ute och plåtat lite idag, men vädret är inte så fint och kallt är det också. Nu väntar man bara på tennisfinalen mellan Nadal och Robbin, kan ju va kul att se den i brist på annat.

Pratade med min Paula idag på "Skype" och hon berättade att hennes arm värker och gör ont. Hm, när skall hon slippa ha ont?? Theo har blivit förkyld, hans lilla näsa rinner och han har feber också. Där har vi nog förklaringen till varför han inte är speciellt matglad för tillfället. Lite gnällig är han också stackaren, men han busade ändå med mamma. Som vi berättat om någon gång tidigare, så vänder han ansiktet mot soffan och låtsas sura. Det gjorde han idag med och sen tittade han på Paula och skrattade. Sen när Paula berättade det för mig i "telefonen" så var det precis som om han förstod vad vi pratade om för då gjorde han samma sak. Det är så kul när man får små indikationer på att han faktiskt förstår vad vi säger och är med oss.Jag fick "prata" lite med honom så han fick höra min röst i alla fall, men jag saknar Theo otroligt mycket. Ibland kan man bli trött och tycka att han är jobbig när han bara skriker och är missnöjd. Men när man blir tvungen att vara borta från honom några dagar, ja då märker man hur mycket man saknar och älskar honom. Han är verkligen speciell och sååå go.

Nu tror jag att jag skall ta och gå ut en runda till och få lite friskluft innan tennisen.

Hoppas ni har det bra i Sverige på nationaldagen!

Vi hörs och försök att njuta av livet.

Tommy

 

Söndagen den 6 juni 2010 kl. 14:10

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238