Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Hade inte tid

att skriva blogg igår. Först var vi på habben för Theo skulle testa en ny bilstol som är mer anpassad efter hans behov. Killen var jätte trevlig, lekte med Theo och hade massor med humor. Det mindre bra var att han var nära att sticka Theo i ögat med en skruvmejsel, inte avsiktligt men ändå. Så nu ska vi vänta på blanketten och skicka den till Försäkringskassan, en sådan stol kostar 16 tusen! Får väl se om Theo får den innan sommarens semester eller om det blir efter. Sen när vi var klara så kom vi hem och Theo var inte sugen på mat alls, han var så grinig och gnällde hela tiden. Jag tyckte att kanske ett besök på lekparken skulle göra susen och ja, det gjorde det men det varade inte så länge. När vi var hemma så började han igen. Markus kom med välling flaskan men Theo skrek som bara den. Så lilleman fick lägga sig utan mat! Men han kunde inte koppla av riktigt så han fick sin medicin. Det hjälpte inte heller så 22:30 fick han en Ipren och sen sov han till 07:00 i ett sträck, jag trodde knappt mina ögon. Då fick han sin flaska men han åt inte allt utan somnade om igen och sov till 08:00 han var uppe till 09:40 sen ville han sova igen! Han vaknade inte förrän 12:30 och nu sover han igen! Blir lite orolig när han bara vill sova, vet inte om han saknar sin pappa eller om han håller på att bli sjuk.

Nä, jag får hoppas att han bara är trött och vill ta igen det, för det är mycket sömn som han ligger back.

Jag har några vänner som skall komma ikväll och hålla mig sällskap och så har jag Markus hemma också. Vi har storstädat idag, man får passa på när Theo sover så mycket som han gjorde idag
 

Önskar er alla en trevlig lördag!!
Kram/Paula
 

 

Lördagen den 5 juni 2010 kl. 15:44

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238