Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ett stort Grattis

till alla mammor där ute. Tyvärr så är det inte självklart att alla kan vara mammor. Men vi som är det, vi vet att vi har fått världens svåraste jobb, just att vara mamma. Att inte ha dåligt samvete, att veta att man har gjort så gott man kan, att man inte har glömt bort att säga hur mycket man älskar dom, att finnas där när dom behöver oss som mest och ibland kan det också vara väldigt svårt att kliva ett steg bort när det behövs, men det svåraste tycker jag är att klippa navelsträngen. Men det är ett måste, att ge dom vingar, lära dom att flyga och sen bara finnas där för dom när dom vill ringa eller komma och hälsa på eller höra dom säga -mamma jag vill vara ifred nu. Hm det är ingen lätt uppgift, men man får uppleva så många bra stunder så man glömmer lätt bort dom svåra. Jag önskar att ni alla där ute får en underbar dag med era barn för det tänker jag också ha. Tyvärr så ser vår situation ut som den gör, så jag kan inte ha alla barn hemma. Men det finns ju telefon så jag skall vara med honom också, fast jag får inte känna hans armar runt omkring mig eller titta in i hans fina ögon, men jag får i alla fall höra hans röst och det betyder också väldigt mycket för mig.

Igår så var vi på Vilmers kalas och Theo tyckte att Vilmer fick en fin bil av oss, så vi skulle kanske köpa en till honom med. Men han skrek högt några gånger så han skrämde Vilmers nyvakna tvillingbror så jag tyckte efter ett tag att det var dags att åka hem, så vi gjorde det. Han var ganska trött för dom hade inte sovit så bra hos "mormor", det var en jobbig natt och det var kanske därför han var så gnällig.

I natt har han sovit bättre så det är skönt.

Det är trist för imorgon bitti åker Tommy iväg, vad tomt det kommer att kännas. Men det är ett måste, så det är bara att kämpa på och hoppas att jag får vara frisk och att min kropp inte ger upp. Det kommer att gå bra men jag har inte ens vågat att se efter i filofaxen och kollat upp vad som är på chemat. A från habben har sagt att hon kommer hit och det är skönt för då behöver vi inte åka taxi dit. Men den 4 Juni måste jag åka dit för Theo skall testa en ny speciell bilbarnstol och jag hoppas att det går bra det också. Skall se om jag har någon kompis som kan och vill åka med och hjälpa mig med Theo. 

Jag vet inte vad vi ska hitta på idag mer än att jag ska hämta min äldsta sons saker vid tre tiden, kanske killarna har planerat något dom i mellan......... en surprise !?? mm jag gillar det

Kram till er alla

Paula 

 

Söndagen den 30 maj 2010 kl. 12:11

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238