Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Killarna sov borta

för jag hade tjejmiddag här igår. Vi är 5 st mammor som brukar träffas och igår så var det hemma hos oss. Så Tommy och Theo åkte och sov över hos "mormor", hon har varit borta i tre veckor nu, så dom hade mycket att prata om och Theo tyckte nog att det var trevligt att se henne igen. Markus sov hos en kompis, eller sov vet jag inte för dom skulle lana hela natten.

Jag var hos kuratorn igår och det behövde jag verkligen. Det var så skönt att träffa henne innan tjejmiddagen. Klockan 17:00 kom dom till oss och jag fick ett jätte fint paket av dom. Tusen tack tjejer för en jätte fin kväll och många goda skratt. Dom åkte hem när klockan nästan var ett och sen plockade jag bort, startade diskmaskinen och diskade för hand och sen satte jag mig lite framför tvn. Men jag kunde inte somna för jag hade jätte ont i min arm. Klockan 4 fick jag gå och hämta min medicin och hoppas på att det skulle gå över och frusen var jag också, jag hade två täcken på mig men det hjälpte inte och min "spis" var ju inte hemma

Nu har Theo och Tommy kommit hem, det är trevligt att ha dom hemma igen. Idag ska vi åka till Vilmer för han fyller tre år idag. GRATTIS Vilmer på din stora dag! Sen ska vi bara vara med varandra, för Tommy åker till Norge och jobbar nu på Måndag, så vi måste utnyttja dom dagar vi har med varandra så bra som möjligt, för dom har en förmåga att gå för fort när man inte vill.

Önskar er alla en mysig Lördag.

Kram/Paula

 

Lördagen den 29 maj 2010 kl. 13:29

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238