Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Arga Paula,

man kunde kanske ha ett tv program också. Jag är arg, irriterad på allt och ingenting. Arg på att min kropp inte vill lika mycket som jag, arg för det som har hänt med min son, arg på grund av att Theo inte är frisk, arg för att det mesta bara krånglar för oss, arg för att ha känslan att man inte räcker till, arg för att jag inte kan gå på mina kurser för att Tommy måste vara på jobbet och inte kan ha Theo, arg för att det är dåligt väder, ja arg, arg, -Arg borde jag heta i efternamn, och det är Inte PMS. I går var jag så arg så jag kände att jag inte hade kontroll över mig själv, jag var så fruktansvärt trött, hade kanske sovit två till tre timmar, inget mer. Kände att jag var helt slut och jag skulle kunna somna när jag stod, så trött var jag. Jag fick använda den lilla hjärn bit som fungerade till att tänka rationellt. Då kom jag på att det bästa nog var att ta grabbarna och gå på stan, det var inte så fint väder men det var nödvändigt att få komma ut.

Markus föreslog att vi skulle gå på Stadium, han fick ett presentkort av Jenny och Marcus när han fyllde år, så vi tittade runt men han hade svårt att bestämma sig för vad han skulle ta. Då tyckte han att vi skulle avvakta och gå dit annan dag, klokt tänkte jag. Så efter vår fönstershopping, gick vi och åt middag tillsammans. Det var jätte trevligt att gå ut med bara Markus och Theo som var jättesnäll, tittade runt och småpratade. Vi var på stan till klockan 18:30 då vi åkte hem, sen var det dags att ge Theo sin välling och lägga ner honom.

Tommy har varit med Markus på handledarkurs, snart skall Markus börja att övningsköra, helt otroligt vad tiden går fort. Tommy kommenterade att det var inte så länge sen han lärde Markus att knyta sina skor och nu ska han lära honom att köra bil.

Idag så var det bad och Theo var lika allvarlig denna gången. Jag frågade A hans sjukgymnast och hon tyckte att det är mycket som han skall koncentrera sig på och att det är därför han inte skrattar så mycket. Det ligger säkert något i det.

Nu ska jag vila ett tag innan Theo vaknar.

Önskar er alla där ute en bra dag.

Kram/Paula

 

Onsdagen den 26 maj 2010 kl. 11:25

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238