Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Jag behöver er hjälp.....

Rösta på mej!! www.viforaldrar.se/omslagstavling  bildnr: 34854

Jag är med i en tävling som Vi föräldrar anordnar. Har lagt in en bild på mej när jag sitter vid köksbordet och "jobbar" med min specialpedagog. Tävlingen varar bara i ca 8 dagar till så skynda er att rösta på mej. Det skulle vara så kul att vinna för då fick jag åka till Stockholm för att bli fotograferad och hamna på omslaget till tidningen. Plus att dom kanske gör ett reportage om mej.

Kramar från Theo.

 

Måndagen den 24 maj 2010 kl. 23:20

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Hotell frukost

började vi dagen med, jag Theo och Tommy. Det gör vi då och då och det är skönt att vakna, klä på sig och åka till Scandic för att äta frukost, mm det är så gott. Vi är aldrig ute på bio eller krogen och vi sover inte på hotell eller gör något för oss själva. Men hotell frukost det unnar vi oss någon gång och det är jätte mysigt att bara sitta där och äta gott och inte prata om tråkigheter utan bara vara och njuta av stunden. Sen var vi och handlade gröt till Theo för snart är det semester och nu vill vi vara beredda om gröten skulle ta slut. Vi åkte hem och Theo var trött och behövde sova så jag och Tommy passade på att gå och lägga oss vi var också jätte trötta men jag kunde inte sova för jag hade jätte ont i min arm, men Tommy fick sova en liten stund. Klockan 12:00 öppnade apoteket och då var det dags att hämta Theos mjölk och medicin till mig och Theo sen åkte vi och hämtade Markus som har varit hos en kompis hela helgen. Han var lagom utvilad för stor städning i hans rum, så han och Tommy bar ut massor till förrådet. Det var saker som han inte använder utan som bara tar upp en massa plats, nu när man redan bor så trångt. Så nu har han fått ett rent rum med mer plats att röra sig på. Sen träffade vi några vänner och åt middag tillsammans, jätte trevligt. Vi lade ner Theo och sen åkte vi och hälsade på min bästa vän, det var ett tag sen sist vi sågs, trevligt att få träffa henne och hennes sambo. Det blev inte så sent, vi var hemma strax efter nio, jag orkar inte att vara uppe så länge nu.

Idag så jobbar Tommy eftermiddags skift så vi har ingenting bokat för idag. Vi ska bara ta det lugnt och vara med lilleman. Han har börjat att skrika jätte högt så länge han inte får som han vill, han skriker som bara den och vi måste fort gissa vad det är han vill ,annars skriker han bara högre och högre och det är inte så lätt för oss att fatta alla gånger vad han vill. Så huvudvärk har man ofta nu förtiden.

Önskar er alla en trevlig dag!

Kram/Paula

 

Måndagen den 24 maj 2010 kl. 09:30

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238