Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Inget att oroa sig för.

Idag var det dags att åka till sjukhuset för att träffa en doktor från Stockholm. Han skulle titta på Theos vagel under ögat. Men han tyckte inte att det var särskilt mycket att oroa sig för. Han sa att vissa barn kan ha sådana till och från hela uppväxten och det vanliga är att dom försvinner alldeles av sig själv. Därför tyckte han att vi skulle avvakta över sommaren och om den inte har försvunnit en bit in på hösten, då skulle vi höra av oss igen. Besöket gick fort och när vi ändå var uppe så åkte vi iväg till vår kompis, så att jag kunde skruva i dom sista skruvarna i taket som jag fixat. Sen körde vi och hyrde en släp, så att vi kunde forsla garderoben som samma kompis hade köpt igår.

Efter några timmar så var Theo jättetrött så vi åkte hem, gav honom mat och lade ner honom. Men på något sätt så vaknade han bara efter en stund och ville inte sova mer, kanske han var övertrött. Eftersom vädret var fint så satt vi ute på uteplatsen och pratade med några grannar och Theo fick sitta med i sin stol. När Theo hade ätit körde vi till några vänner och grillade. Det blir mycket grillande på sommaren, fast det är ju så gott så man kan knappast låta bli.

Igår så blev det klart med min Norgeresa, skall åka dit vecka 22 och jobba. Troligtvis blir det bara ca en vecka eller en och en halv kanske, det beror mycket på vädret eftersom vi inte kan montera tak när det regnar. Hur som helst så blir det lite av ett äventyr att komma så långt norrut. Själv kommer jag ju från Skåne och det längsta jag har varit norrut är ju till Umeå och nu är det fråga om 115 mil härifrån. Stället heter Andernes och ligger alldeles ut med den Norska kusten. Det sägs att där skall vara väldigt vackert, så man får kanske ta med kameran och plåta lite. Bilderna dyker väl upp här förr eller senare.

Nä nu skall jag umgås med min kära Paula, Theo har somnat och Markus är hos en kompis så det är bara hon och jag. Det är ju trots allt Pingstafton och då skall man ju fira lite också. Ni får ha en fin Pingsthelg och var rädda om varandra.

Ha det så bra.

Tommy.

 

Lördagen den 22 maj 2010 kl. 21:09

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238