Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Lilla G

igår. Jag åkte taxi med Theo dit och Tommy kom också från jobbet och var med oss. Det var mycket folk där men bara tre barn. Theo var duktig som vanligt men han var lite borta som han också var på badet i förgår. Han skrattade inte som han annars brukar göra när han är där. I Onsdags så var det som sagt bad och det var Markus tur att gå dit, han tycker det är jätte kul att bada med Theo. I går var det sista gången för denna terminen med lilla G. Tråkigt för det är så trevligt att få åka dit och träffa andra barn och deras föräldrar. Fast man inte pratar så mycket med dom, så vet man att man inte är ensam och att det finns många där ute som också kämpar. Ja vad gjorde vi mer i Onsdags, jag är så glömsk så man blir mörkrädd. Jo, Louise var ju här med barnen och åt middag med oss,  vi grillade och det var jätte fint väder så vi hade det väldigt mysigt. Tommy gjorde jätte god efterrätt, hm bra för min bantning. Igår var jag, Theo och Danni på stan en stund och det var riktigt trevligt att få träffa och rå om henne en stund och så fick Theo träffa sin kusin med. Theo har inte mått så bra, han bet sig själv och skelade med sina ögon hur mycket som helst. Det är inte roligt när lilleman inte mår så bra, det tog ett tag innan kan somnade på ikvällen men vi testade att vänta utan att ge honom medicinen. Han mår så dåligt dagen efter han har tagit den, så vi försöker så länge det går utan.

Jag och Tommy har känt oss helt slut dom sista dagarna, vet vad det är. Jag tror att jag skulle kunde sova ett helt dygn utan att vakna, så trött är jag. Skönt att det är helg nu, då kan vi turas om att sova. Idag har Agneta specialpedagog varit här och tränat med Theo, så denna veckan har vi haft något varje dag förutom i Måndags, kanske inte så konstigt att man är trött. När Tommy hade slutat jobbet så åkte vi till en kompis och grillade. Tommy fixade ett tak och sen åkte vi ner till hamnen för att äta glass. Theo har varit på strålande humör hela dagen.  I morgon Lördag skall vi vara på sjukhusets ögonavdelning klockan halv nio så att dom kan titta på Vageln som Theo har. 

Ni får ha en trevlig Fredagskväll.

Kram Paula.

 

Fredagen den 21 maj 2010 kl. 20:35

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238