Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Gräset är grönare på andra sidan

så vi bestämde oss för att åka ner till Skåne på onsdag kväll. Tommy körde hela natten och Theo sov si så där i bilen, tur att han hade Markus som satt med honom och kunde underhålla honom.Vi kom fram 08:00, skönt att det blev så tidigt då har man hela dagen framför sig. Vi var jätte trötta eftersom vi inte hade sovit så mycket och Tommy ingenting alls, så han gick och lade sig med Theo i några timmar. Theo var inte så glad, han skrek, grät och ingenting var bra. Jag tror att han var övertrött så jag tog ut honom på en promenad så dom andra fick äta lunch i lugn och ro. 

Precis här nära där Tommys moster bor så finns en bokskog, oj vad vackert det är. Det känns som om man går genom en sagobok, fåglarna sjöng för oss och det var alldeles stilla i luften. Det var så otroligt rogivande att man måste få uppleva det för att förstå. Så rogivande så Theo somnade efter en kort stund.

Igår Fredag hjälpte Tommy moster med att montera sommardäcken, skruva ihop en byrå och binda upp en buske som snön hade böjt ner. Lilleman var lite gnällig i går med, så vi bestämde oss för att göra en utflykt. Det var inte så soligt men värmen låg i luften hela dagen. Mats och Markus hängde med och det var trevligt. Vi var bland annat på Väla Centrum och därefter så tog vi båten till Danmark. Theo var så nöjd och glad, han tittade sig omkring och njöt av utflykten. När vi kom tillbaka till Helsingborg så bjöd Mats på middag på vår favoritrestaurang. Tack så mycket för maten Mats!! Helt underbart god mat, Markus var helt såld på deras friterade räkor, det är nästan värt resan bara för att äta där. Vi skjutsade Mats på någon affär för han skulle köpa lite smått och gott. Klockan hade hunnit bli åtta på kvällen och när vi kom till moster var den halv nio. Theo var jätte sugen på sin välling och på sin säng, vi andra var också jätte trötta efter dagens äventyr.

Idag är det Lördag och regnet ligger i luften, det är dimmigt och grått. Vi har hört att det skulle vara fint väder i Ö-vik, men vad gör det när man har det så skönt här nere. Vi har inte bestämt oss hur dagen skall se ut än men en sak vet vi och det är att Theo fyller 2 år och 9 månader. Grattis Grattis gubben vår !!!

I morgon åker vi hem igen, det känns tomt med bara tanken för man vill ju vara kvar och komma bort från verkligheten, vandra i bokskogen och tro att livet är en saga. Men livet är inte en saga och det har vi fått känna, så imorgon är det bara till att sätta sig i bilen igen och köra i tolv, tretton timmar.

 

Vi önskar er en trevlig dag var ni än befinner er!

Kram/Paula

 

Lördagen den 15 maj 2010 kl. 07:34

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238