Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Theo var inte så glad

när han vaknade igår på eftermiddagen. Jag tänkte oj, hur ska detta gå att vara själv med honom nu när Tommy ska jobba. Jag var allt lite orolig hur jag skulle göra nu när jag har en arm som smärtar och inte vill ge med sig. Men Markus klädde på honom och sen var vi alla tre ute på en lång promenad så lilleman blev jätte lugn att bara lät lite när han såg någon bil. Sen gick vi hem och då hade klockan blivit ganska mycket, den hade passerat Theos mattid och innan hans lilla mage skulle börja kurra så skyndade vi oss hem. Det blev fisk och potatispure till middag, mm Theo tycker att det är jätte gott med fisk. När Theo hade ätit så tyckte jag att jag skulle passa på att putsa fönster nu när Theo var glad igen. Det var jätte fint väder och solen värmde så han satt i sin stol bredvid Markus och dom tittade på mig medans jag gjorde fint i vårt köksfönster. Det blev jättebra, skönt när det är gjort. Idag var det dags för bad, men Theo var inte så glad som han brukar vara när han är där, han var ganska så allvarlig, men vi fick se något skratt lite då och då.  Vi fick äran att träffa Amelia för första gången idag, hon skulle också bada. Jag läser Amelias blogg varje dag, så det var jätte trevligt att få träffa henne IRL och byta några ord med hennes mamma.Så var det dags att åka hem för vi hade en liten gosse som var jätte trött. Det var bara att lägga ner honom, man blir trött när man inte sover som man skall på nätterna och dagarna.

Snart ska Tommy åka iväg till jobbet och då är det bara vi tre igen. Markus skulle sluta skolan tidigare idag, och kanske ha någon kompis med sig. Jag har tänkt mig att städa uteplatsen om Theo tillåter mig. Sen ska vi tvätta idag också, så det finns en del på schemat som vanligt. 

Jag önskar er alla där ute en trevlig eftermiddag !!

Kram/Paula

 

Onsdagen den 12 maj 2010 kl. 12:53

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238