Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Stress, stress...

så är våra dagar. Igår var det en jätte jobbig dag så efter att Theo hade sovit så klädde Markus på honom och vi gick på en lång promenad, en och ev halv timme var vi ute. Skönt att komma hemifrån och se på något annat, tankarna försvinner på något vis och tur är väl det.

Jag kunde inte sova igår så jag väntade på att Tommy skulle komma hem från jobbet. Han var hemma 00:40 och då kunde jag prata med honom och visa en karta med olika mattor som vi skulle välja bland. Matt-gubben skulle komma idag klockan 09:00. Så nu är han här och fixar köks och hallgolvet. Skönt med lite fräcka mattor och det var verkligen på tiden att dom renoverade lite här.

Sen ringde dom från ortopeden  och sa att Theo skulle dit idag 10:00 och testa några skor, men jag hade helt glömt bort det. Som vanligt så är det alldeles för mycket att tänka på. Så det var bara att klä på Theo och åka dit så fort vi kunde. Den 27 Maj skall hans special skor vara klara, hoppas att det har hunnit bli lite varmare ute.

Tommy har inte fått sova så mycket idag, usch och snart ska han åka och jobba igen. Vilket liv med stress, stress och åter stress.

Sjukgymnasten tyckte att vi skulle åka till barnmottagningen och visa upp Theos vagel under ögat för den blir större och är lite röd. Dom tyckte att vi skulle gå  på ögonmottagningen och visa där istället. Där skulle dom bestämma om det skall opereras eller om man skall vänta och se om den går bort av sig själv. Hon skulle prata med en läkare som sen skulle ringa oss.

Imorgon är det den stora dagen, det är bad, Jippie då blir lilleman glad. Det var något mer vi skall göra i morgon, men jag kommer faktiskt inte ihåg vad det var nu. Får nog kolla efter så att vi inte missar det också.

Önskar er alla där ute en trevlig eftermiddag.

Kram/Paula

 

Tisdagen den 11 maj 2010 kl. 12:25

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238