Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Plåga sig själv....

varför gör man det? Ja, idag mitt i alltihop så sa jag till Tommy om han hade kollat på mecp2 sidan? -Nä, sa han jag har inte varit där på ett tag. Han gick till datorn och tog fram sidan, helt otroligt vad likt Theo det är. Det känns som om dom pratar om Theo och vi känner igen allting. Vi tittade på några barn som hade dött av den sjukdomen, dom var bara 5 eller 6 år gamla. Fy vad jobbigt för vi har inte fått veta något från Göteborg än och jag hade lovat mig själv att jag inte skulle gå in och kolla på sådana sidor. Men någonstans där inne i mig vill jag ju se om det finns något som vi INTE känner igen så att vi kan andas ut.

Specialpedagogen kom hit idag, Theo tränade och var jätte duktig fast han inte hade sovit. Det var skönt att hon var här så att vi kunde ställa frågor och prata ut. Vi mår skitdåligt, vi har tänkt oss Theos begravning tusen gånger, vilken musik han ska ha, vilka kläder och var han ska begravas, fy bara VARFÖR, VARFÖR skulle det bli så tokigt som det har blivit? Jag sa till Tommy idag om vi inte kunde ta Theo till USA och låta läkarna där titta på honom. Jag bli tokig av att inte få veta något om hur länge Theo kommer att finnas hos oss och att dom inte har hittat något än. Man vill bara få veta, så att man kan gå vidare för nu känns det som om man inte lever. Det är svårt att andas och att njuta av vardagen fast jag vet så väl att det är det man måste göra, leva här och nu och ta vara på varje dag som om den var den sista. Önskar er en trevlig eftermiddag

Kram/Paula

 

Måndagen den 10 maj 2010 kl. 14:13

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238