Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Skön Söndag

Idag fick vi sova lite längre för Theo vaknade först klockan sju. Ja, han hade förstås druckit välling halv fem, men sen somnade han igen alltså, skönt. Han har varit på bra humör hela dagen. Det är så skönt när han mår bra och inte skriker hela tiden. Han är ju fortfarande lite förkyld, men det är mest lite hosta då och då.

Det blev sen frukost för oss alla. Markus hade ju fortfarande sin kompis här och dom hade väl suttit uppe halva natten och spelat. Men när det är Söndag så känns det bra att äta tillsammans, brukar säga att vi har hotellfrukost då.

När Theo hade sovit så åkte vi ner till stan och gick sen runt lite. Det var ganska bra väder och när solen sken så var det hyfsat varmt. Vi gick till lekparken som dom håller på att bygga om lite. Den var inte färdig än, så man skulle nog inte gå in där, men man måste ju få kolla hur det ser ut. Theo gillade i alla fall att prova på dom olika attraktionerna. Markus höll honom i famnen när dom åkte, för Theo klarar inte själv att hålla balansen. Men han hade verkligen kul där, så det var ingen dum ide att gå dit. Vi har lagt in några bilder och filmer därifrån så ni kan se hur det såg ut.

I kväll när Theo hade lagt sig så tog vi det bara lugnt. Vi åt lite grillrester från igår, och sen lite efterrätt.

I morgon blir det till att jobba ända till 00:30 på natten!! Fast jag börjar ju inte förrän halv tre, så hoppas att lilleman sover lääänge.

Men man har ju tur för det blir en kort vecka. På Torsdag är det ju helgdag och på Fredag skulle jag ändå varit ledig.

Ha det bra och sköt om er.

Tommy.

 

Söndagen den 9 maj 2010 kl. 22:10

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238