Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ny dag

med värktabletter. Efter alla försök att få behålla min tand så gick det inte utan tandläkaren fick operera bort den. Han sydde med någon sorts tråd som gör ont som bara den, det påminner om kökstråd. Det är inte så mycket jag kan göra åt, det är bara att hoppas att det går över snart för jag är ganska trött på att ha ont någonstans hela tiden. Så nu är det pollen som är ganska jobbigt med ögon som kliar, näsa som rinner, ja det ska alltid vara något.

Men nog om mig, lilleman har fått hosta och den vill inte ge med sig.  Det är inte så lätt att sova när man har hosta och lilla näsan den rinner den med. Igår så var jag på ett möte med FK och det gick bra, hon var jätte trevlig. Sen var vi och strosade på stan en stund för det var jätte fint väder, fast lite blåsigt.

Markus har en kompis här hemma och som vanligt så sitter dom framför datorerna halva natten och hela dagen, fattat inte att dom orkar. Men samtidigt vet man var man har dom.

Hämtade posten igår och där hade jag ett paket som doftade mm helt underbart. Det var mitt favorit Te som Mats har skickat till mig, tusen tack Mats! Jag ska ringa men jag har inte orkat, har haft jätte ont både i tand och i min arm, men jag ringer snart! Idag var det jätte fint väder med, så vi har varit ute med Theo länge. Han har krampat lite men varit lugn och glad. Vi var på hamnen, (premiär faktiskt) för Tommy ville äta glass, jag och Theo fick bara titta på.  Två bord ifrån oss satt tre vårdare och två handikappade killar. Oj oj, mer och mer fattar jag varför jag inte vill att någon ska ta hand och Theo. Dom satt där och surrade med varandra och drack sitt kaffe, skrattade och mådde bara gott trots att en av killarna grät. Det var något som inte var som det skulle, men dom tittade inte ens på honom utan nonchalerade honom totalt och när han inte slutade så vände dom hans rullstol bakom en av personalen och där satt han och grät. Det gjorde så ont i mig så jag sa till Tommy att jag hade lust att gå fram och tala om för dom att det är just sådana människor som dom som gör att jag inte litar på någon och inte vågar att ha Theo någonstans. Jag skulle aldrig kunna koppla av utan hela tiden tänka på hur min son har det. Sen finns det säkert dom som är jätteduktiga och brinner för det dom gör, men tyvärr så har jag inte haft turen att träffa någon av dom. Trist, hur kan man? Vem som helst kan ju hamna där, tänker inte folk så? Hur ska detta sluta, jag tycker att dom redan har det så jobbigt som dom har, dom kan inte äta själva, duscha, gå, prata ja ingenting, är det inte redan nog? Sen ska dom bli så där knuffade lite bakom som om man var en liten hund, fy jag får tårar i ögonen bara jag tänker på det.

Ja, sen har Louise ringt idag, det var trevligt att prata med henne för vi skrattar jämt när vi surrar i telefon. Men vi kan gråta också, men idag så var det skratt och jag tror att vi behövde det båda två. Louise är också sjuk och hennes barn med, dessa förkylningar som inte vill ge med sig. Så ikväll kom några kompisar till oss och hälsade på, dom var här ett tag och det var trevligt. 

Nu ska jag försöka att sova, är jätte trött.

Önskar er alla en god natt

Kram/Paula

 

Lördagen den 8 maj 2010 kl. 23:50

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238