Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

04:00

Ja, så tidigt vaknade Theo och ville ha sin välling. När han hade druckit klart hoppas man ju att han skall somna om, men se det ville inte lilleman. Vi tog honom till vår säng och lade honom mellan oss, men det hjälpte inte. Han var bara för pigg och ville inte alls sova. Vi låg ett bra tag och halvslumrade, men Theo "pratade" så till sist var det bara till att ge upp och gå upp. Jag placerade honom i gåstolen och satte mig i soffan och efter ett tag så låg jag ner och lyckades somna. Theo åkte runt på egen hand, tittade på Tv och hittade på lite småhyss. Jag vaknade av att han kom fram till mig och sa något. Då märkte jag att det luktade lite mystiskt från honom, så det var bara till att gå på toa och byta blöja.

Theo är lite bättre idag men han har fått hosta så han är inte riktigt pigg än. Vi fick avboka både lilla G och en tid hos kuratorn. Paula mår inte så bra fortfarande plus att hon har haft värk i tanden hela natten! I morse fick hon ringa tandläkaren och boka en tid och som tur var fanns det en tid klockan två. Nu har det blivit bättre men hon har fortfarande problem med att tugga på den sidan.

Paula har ringt och pratat med vår äldste son och han mådde bra. Det känns skönt att veta att han har det bra.
 

Nu har i alla fall våren kommit hit också, det har varit ganska varmt idag. All snö är ju borta och jag har faktiskt sett några tulpaner som blommade. Konstigt ändå, för det var inte så länge sen det var fullt av snö, men man klagar ju inte.

Nu håller vi på att tvätta fram till tio i kväll och sen är det nog dags för sängläge. Man känner sig ganska mör när man inte får sova på nätterna. Jag har klarat mig från förkylning som tur är.

Nu får ni ha en riktigt skön kväll.

Mvh Tommy

 

Torsdagen den 6 maj 2010 kl. 21:22

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238