Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Gårdagen

var inte alls bra. Lilleman ville inte vara själv och så var han i måndags också. Han bara grät och när jag plockade upp honom så grät han också. Natten var som ett maraton för Tommy för Theo grät var och varannan kvart. Jag var helt slut med huvudvärk och ont i halsen, det kanske förklarar varför vi två var så griniga i Måndags. Vi var på väg att bli förkylda, så igår strax efter 08:00 fick jag ringa efter Tommy för då orkade jag inte mer. Han kom hem och tog över Theo så jag kunde gå och lägga mig. Ingenting var bra för lilleman, han bara grät och vem vet, han hade kanske lika ont i halsen som jag.

Natten till idag var inte bättre heller han är så tjock i näsan och nu börjar han med lite hosta också.

Igår kväll så kom några vänner till oss och gjorde oss sällskap, trevligt med lite besök fast man inte var så pigg. Men det är sådana vänner som man bara kan vara utan att behöva vara speciellt social, det är skönt att man t.ex kan koka kaffe eller te hemma hos dom utan att man behöver känna sig dum.

Så ringde min son till mig, men vi pratade bara lite jag orkade inte prata så länge. Jag ska ringa honom idag så att vi kan prata lite till. Han verkade glad och på bra humör, roligt att få höra honom skratta igen.  Jag var tvungen att avboka badet idag och specialpedagogen för att vi är förkylda och inte orkar med någon träning.

Synd för onsdagar är annars en av våra favorit dagar nu för tiden.Men det är bättre att vår lilla "råtta" blir frisk först så att han kan njuta av sitt bad.

Så idag ska vi bara vara hemma och kurera oss.

Önskar er alla där ute en bra dag.

Kram/Paula

 

Onsdagen den 5 maj 2010 kl. 09:16

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238