Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Usch vilken dag

Natten var inte heller så bra, jag sov bara tre timmar och sen var det dags att gå upp. Theo har krampat hela dagen, han skrek och grät och ville bara att jag skulle ta upp honom.  När jag gjorde det så var det inte bra heller. Min arm har värkt i dag och det blir inte bättre när jag ska bära på Theo hela tiden. När han har sådana dagar, så fy bara.Jag har varit trött, sur och grinig precis hela dagen. Har försökt att tänka positivt men det är inte så himla lätt att tänka så när precis allt bara är skit.

Jag ringde i alla fall till Sahlgrenska i Göteborg för att höra om dom vet något mer om vår son. Det var sköterskan på avdelningen som svarade och hon visste inte vad som hade kommit fram. Men hon lovade att meddela Niklas som ju är Neurolog, så att han skulle höra av sig till oss. Nu tror jag inte att det har kommit fram något nytt, men det skulle ändå vara bra att höra hur långt dom har kommit och när dom eventuellt tror sig ha något svar.

Det var skönt när Tommy kom hem för då kunde jag lämna över Theo och bara få lägga mig ner i soffan, andas lite och få vara med mig själv. Det känns som vissa av er som läser bloggen känner mig bättre än jag känner mig själv. Som ni hör, det är en sådan dag där jag bara är så nere. Det beror kanske på att jag inte har fått sova och sen tänker jag fortfarande på all orättvisa som finns.

Min eller vår son är sjuk och jag har sökt för att jag vill jobba med honom men jag fick inte, det skall sparas på allt. Sen får man höra att notan för att fixa till kyrkan där Viktoria ska gifta sig går på 14 miljoner. Vad arg jag blir, man ska spara på dom sjuka och gamla som inte har någon röst, men festen ska kosta, fy bara vad arg man blir. Det värsta är att man ingenting kan göra.

Ja hur som hellst så träffade jag några av mammorna som väntade barn samtidigt. Vi åt middag och sen åkte vi till ett kaffé där vissa av dom fikade, men jag var faktiskt duktig, jag fuskade inte idag:) Vi hade jätte trevligt så jag glömde för några timmar hur vårt liv ser ut. Så tusen tack tjejer för en trevlig kvällNu ska jag gå och sätta mig i soffan och tycka synd om mig själv.

Önskar er en trevlig kväll.

Kram/Paula

 

Måndagen den 3 maj 2010 kl. 21:58

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238