Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Mysig dag

hade vi idag. Vi åkte och tittade på bilutställning med Theo, ja han tyckte att det var kalas.Så många fina bilar, för att inte tala om fälgarna. Så vi var där ett tag och tittade noga på nästan alla bilar. Theo tittade runt han visst nog inte åt vilket håll han skulle vrida huvudet åt. Kul när man kan göra honom glad. Vi hade tänkt att vi skulle grilla idag, men det blåste och det snöade lite också! Men fram på kvälls sidan blev det lugnt så vi grillade senare istället. 

Tommy duschade Theo och lade ner honom, då ville Tommy och Markus titta på en film för det var så länge sen vi satte oss ner och tittade tillsammans. Efter ett tag kom några vänner till oss och satt och tittade på filmen med oss.  Vi hade några goda ostar framme så klart. Hm, ojoj min bantning går inte så bra just nu. *ler* Har blivit helt tokig i ostar, men dom får jag nog hoppa över nästa gång. Det blåste en del som sagt, så vi har inte varit ute på promenad idag. Jag får ta igen det till veckan då bli det bara soppa.

Imorgon så har jag och Theo en ledig dag som det ser ut. Fast på kvällen skall jag ut och äta middag med tjejerna som jag väntade barn samtidigt med. Tommy ska jobba förmiddag och Markus skall till skolan och allt är som vanligt igen. Måndag tråkiga måndag.

Theo har varit på strålande humör idag, han skrattade så gott när Tommy duschade honom. Sen fick han busa med Markus också, oj vad glad han var lilleman.

Önskar er alla där ute en trevlig kväll.

Kram/Paula

 

Söndagen den 2 maj 2010 kl. 22:26

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238