Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Tråkigt väder

men väldigt trevlig dag. Jag fick sova till klockan 8, wow det var ett tag sen nu. Tommy gick upp med Theo 05:00 och tack och lov så hade jag ingen tandvärk, det var skönt. Theo har inte varit så glad idag, men det har gått bra ändå för han hade ganska många stunder som han var glad och kunde skratta som bara han kan. Vi var ute med bilen så Theo fick åka. Sen kom Adam och hans föräldrar förbi, det var jätte trevligt att få träffa dom igen. Vi grillade, mm det var så gott. Det var dessutom premiär för denna säsongen. Senare på kvällen när vi hade lagt ner Theo blev vi rastlösa. Då ringde vi till Wilmers föräldrar och frågade vad dom gjorde. Dom hade inget speciellt för sig så vi åkte dit och surrade lite. Det bjöds på ostbricka ock kex och det är ju så gott. Tack för en trevlig kväll!

I morgon är det bilutställning i Fjällräven center, så vi hade tänkt att åka dit med Theo. Han gillar ju bilar, så det är nog i hans smak. Ska försöka att knäppa några kort när vi är där, så kanske dom finns här på sidan i morgon kväll.

Ha nu en riktigt skön natt.

Kram Paula.

 

Lördagen den 1 maj 2010 kl. 23:20

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238