Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ett stort Grattis

till alla mammor där ute. Tyvärr så är det inte självklart att alla kan vara mammor. Men vi som är det, vi vet att vi har fått världens svåraste jobb, just att vara mamma. Att inte ha dåligt samvete, att veta att man har gjort så gott man kan, att man inte har glömt bort att säga hur mycket man älskar dom, att finnas där när dom behöver oss som mest och ibland kan det också vara väldigt svårt att kliva ett steg bort när det behövs, men det svåraste tycker jag är att klippa navelsträngen. Men det är ett måste, att ge dom vingar, lära dom att flyga och sen bara finnas där för dom när dom vill ringa eller komma och hälsa på eller höra dom säga -mamma jag vill vara ifred nu. Hm det är ingen lätt uppgift, men man får uppleva så många bra stunder så man glömmer lätt bort dom svåra. Jag önskar att ni alla där ute får en underbar dag med era barn för det tänker jag också ha. Tyvärr så ser vår situation ut som den gör, så jag kan inte ha alla barn hemma. Men det finns ju telefon så jag skall vara med honom också, fast jag får inte känna hans armar runt omkring mig eller titta in i hans fina ögon, men jag får i alla fall höra hans röst och det betyder också väldigt mycket för mig.

Igår så var vi på Vilmers kalas och Theo tyckte att Vilmer fick en fin bil av oss, så vi skulle kanske köpa en till honom med. Men han skrek högt några gånger så han skrämde Vilmers nyvakna tvillingbror så jag tyckte efter ett tag att det var dags att åka hem, så vi gjorde det. Han var ganska trött för dom hade inte sovit så bra hos "mormor", det var en jobbig natt och det var kanske därför han var så gnällig.

I natt har han sovit bättre så det är skönt.

Det är trist för imorgon bitti åker Tommy iväg, vad tomt det kommer att kännas. Men det är ett måste, så det är bara att kämpa på och hoppas att jag får vara frisk och att min kropp inte ger upp. Det kommer att gå bra men jag har inte ens vågat att se efter i filofaxen och kollat upp vad som är på chemat. A från habben har sagt att hon kommer hit och det är skönt för då behöver vi inte åka taxi dit. Men den 4 Juni måste jag åka dit för Theo skall testa en ny speciell bilbarnstol och jag hoppas att det går bra det också. Skall se om jag har någon kompis som kan och vill åka med och hjälpa mig med Theo. 

Jag vet inte vad vi ska hitta på idag mer än att jag ska hämta min äldsta sons saker vid tre tiden, kanske killarna har planerat något dom i mellan......... en surprise !?? mm jag gillar det

Kram till er alla

Paula 

 

Söndagen den 30 maj 2010 kl. 12:11

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Killarna sov borta

för jag hade tjejmiddag här igår. Vi är 5 st mammor som brukar träffas och igår så var det hemma hos oss. Så Tommy och Theo åkte och sov över hos "mormor", hon har varit borta i tre veckor nu, så dom hade mycket att prata om och Theo tyckte nog att det var trevligt att se henne igen. Markus sov hos en kompis, eller sov vet jag inte för dom skulle lana hela natten.

Jag var hos kuratorn igår och det behövde jag verkligen. Det var så skönt att träffa henne innan tjejmiddagen. Klockan 17:00 kom dom till oss och jag fick ett jätte fint paket av dom. Tusen tack tjejer för en jätte fin kväll och många goda skratt. Dom åkte hem när klockan nästan var ett och sen plockade jag bort, startade diskmaskinen och diskade för hand och sen satte jag mig lite framför tvn. Men jag kunde inte somna för jag hade jätte ont i min arm. Klockan 4 fick jag gå och hämta min medicin och hoppas på att det skulle gå över och frusen var jag också, jag hade två täcken på mig men det hjälpte inte och min "spis" var ju inte hemma

Nu har Theo och Tommy kommit hem, det är trevligt att ha dom hemma igen. Idag ska vi åka till Vilmer för han fyller tre år idag. GRATTIS Vilmer på din stora dag! Sen ska vi bara vara med varandra, för Tommy åker till Norge och jobbar nu på Måndag, så vi måste utnyttja dom dagar vi har med varandra så bra som möjligt, för dom har en förmåga att gå för fort när man inte vill.

Önskar er alla en mysig Lördag.

Kram/Paula

 

Lördagen den 29 maj 2010 kl. 13:29

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Det suger.

Idag träffade jag en kvinna som betyder väldigt mycket för mig. Jag har kännt henne i 8 år nu. Jag var så glad när jag såg henne så jag ropade högt på henne. Hon vände sig om och när jag såg hennes ansikte tänkte jag, -oj det är inte samma människa som jag lärde att känna. Tankarna for långt tillbaka i mitt liv och jag tänkte på min mammas ansikte när hon hade fått cancer och hur hon såg ut när hon kom hem efter behandling. Så jag tänkte, -nä det är bara jag som är trött, det kan inte vara så. Hon kom emot mig och ganska så snabbt så berättade hon att hon hade fått bröstcancer och en agressiv sort! Fy, tårarna bara rann på oss båda och sen lyfte hon på hennes peruk lite diskret, för vi var inne i en affär och sa -titta Paula! Oj tänkte jag, det kan inte finnas en Gud och om han finns vad är det för mening att folk skall drabbas av allt hemskt. Nu är det inte vilket folk som helst utan en underbar kvinna som har gett så mycket, inte bara för mig utan också för många andra som har gått hos henne och som mamma, fru och vän????? Hur, varför gör du så här Gud? Jag kan inte påstå att jag mår bättre idag än jag gjorde igår, är inte arg, bara trött att så många oskyldiga och snälla människor drabbas av allt. Men mitt i hennes kamp så tyckte hon mest synd om Theo, att en så liten kille skulle vara sjuk. Hon är helt underbar och jag kommer att ha henne i mina böner och hoppas att Gud vill lyssna på mig, för jag behöver Honom jätte mycket nu.

Det är så många som jag känner som har sorg, om det är inte cancer så är det barn som är sjuka eller att dom har förlorat sina barn, fy vad hemskt. Ändå har vi så svårt att leva våra liv som om varje dag var den sista. Livet är inte rättvis på något sätt, vissa har bara tur och det flyter på och andra, ja då är det som det är.

Igår så var A här och tränade med Theo, det gick bra fast Theo var lite trött.

Idag så hade vi kuratorn här hemma från 10:15 till 12:00. Skönt att få prata ut och gråta, ja ventilera helt enkelt.

Sen var det dags att åka till Ortopedkliniken för Theo skulle testa sina nya skor. Så tusen tack för skorna, Mats!

Tommy och Theo gick och lade sig för att sova när vi kom hem. Theo sov i en och en halv timme, det var skönt så Tommy fick vila ut ett tag. Markus sov också när han kom från skolan.

Annars har vi inget mer bokat idag, så vi skall bara ta det lugnt. Men först skall vi åka till en god vän som har ringt och bjudit oss på middag. Tack

Önskar er alla där ute en trevlig kväll!

Krama/Paula

 

Torsdagen den 27 maj 2010 kl. 17:02

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Arga Paula,

man kunde kanske ha ett tv program också. Jag är arg, irriterad på allt och ingenting. Arg på att min kropp inte vill lika mycket som jag, arg för det som har hänt med min son, arg på grund av att Theo inte är frisk, arg för att det mesta bara krånglar för oss, arg för att ha känslan att man inte räcker till, arg för att jag inte kan gå på mina kurser för att Tommy måste vara på jobbet och inte kan ha Theo, arg för att det är dåligt väder, ja arg, arg, -Arg borde jag heta i efternamn, och det är Inte PMS. I går var jag så arg så jag kände att jag inte hade kontroll över mig själv, jag var så fruktansvärt trött, hade kanske sovit två till tre timmar, inget mer. Kände att jag var helt slut och jag skulle kunna somna när jag stod, så trött var jag. Jag fick använda den lilla hjärn bit som fungerade till att tänka rationellt. Då kom jag på att det bästa nog var att ta grabbarna och gå på stan, det var inte så fint väder men det var nödvändigt att få komma ut.

Markus föreslog att vi skulle gå på Stadium, han fick ett presentkort av Jenny och Marcus när han fyllde år, så vi tittade runt men han hade svårt att bestämma sig för vad han skulle ta. Då tyckte han att vi skulle avvakta och gå dit annan dag, klokt tänkte jag. Så efter vår fönstershopping, gick vi och åt middag tillsammans. Det var jätte trevligt att gå ut med bara Markus och Theo som var jättesnäll, tittade runt och småpratade. Vi var på stan till klockan 18:30 då vi åkte hem, sen var det dags att ge Theo sin välling och lägga ner honom.

Tommy har varit med Markus på handledarkurs, snart skall Markus börja att övningsköra, helt otroligt vad tiden går fort. Tommy kommenterade att det var inte så länge sen han lärde Markus att knyta sina skor och nu ska han lära honom att köra bil.

Idag så var det bad och Theo var lika allvarlig denna gången. Jag frågade A hans sjukgymnast och hon tyckte att det är mycket som han skall koncentrera sig på och att det är därför han inte skrattar så mycket. Det ligger säkert något i det.

Nu ska jag vila ett tag innan Theo vaknar.

Önskar er alla där ute en bra dag.

Kram/Paula

 

Onsdagen den 26 maj 2010 kl. 11:25

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Från skratt till skrik

Så är vår lilleman nu. Det kommer helt plötsligt, att han skriker rätt ut. Oftast är det något han vill, men det är ju inte så lätt att förstå vad han menar. Det är hur som hellst rätt så jobbigt, speciellt om man är ute och äter.

Igår var Theo ute och lekte med grannflickan. Hon kastade en boll till honom och han skrattade jätte mycket.

Idag är det inte lika fint väder, det blåser och är ganska kallt, så det blir nog ingen promenad idag. Just nu håller vi på att tvätta och är trötta båda två. Theo hade ingen bra natt, han ville ha välling redan kvart i tre! och sen var det dags igen halv sex.

Tommy får kanske köpa en Red Bull om han skall orka jobba till halv ett i natt.

Jag får vara hemma och kämpa tills Markus kommer hem, sen får jag ju hjälp. Men det skall väl gå det med.

Ni får ha en bra dag.

Kram Paula

 

Tisdagen den 25 maj 2010 kl. 12:15

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Jag behöver er hjälp.....

Rösta på mej!! www.viforaldrar.se/omslagstavling  bildnr: 34854

Jag är med i en tävling som Vi föräldrar anordnar. Har lagt in en bild på mej när jag sitter vid köksbordet och "jobbar" med min specialpedagog. Tävlingen varar bara i ca 8 dagar till så skynda er att rösta på mej. Det skulle vara så kul att vinna för då fick jag åka till Stockholm för att bli fotograferad och hamna på omslaget till tidningen. Plus att dom kanske gör ett reportage om mej.

Kramar från Theo.

 

Måndagen den 24 maj 2010 kl. 23:20

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Hotell frukost

började vi dagen med, jag Theo och Tommy. Det gör vi då och då och det är skönt att vakna, klä på sig och åka till Scandic för att äta frukost, mm det är så gott. Vi är aldrig ute på bio eller krogen och vi sover inte på hotell eller gör något för oss själva. Men hotell frukost det unnar vi oss någon gång och det är jätte mysigt att bara sitta där och äta gott och inte prata om tråkigheter utan bara vara och njuta av stunden. Sen var vi och handlade gröt till Theo för snart är det semester och nu vill vi vara beredda om gröten skulle ta slut. Vi åkte hem och Theo var trött och behövde sova så jag och Tommy passade på att gå och lägga oss vi var också jätte trötta men jag kunde inte sova för jag hade jätte ont i min arm, men Tommy fick sova en liten stund. Klockan 12:00 öppnade apoteket och då var det dags att hämta Theos mjölk och medicin till mig och Theo sen åkte vi och hämtade Markus som har varit hos en kompis hela helgen. Han var lagom utvilad för stor städning i hans rum, så han och Tommy bar ut massor till förrådet. Det var saker som han inte använder utan som bara tar upp en massa plats, nu när man redan bor så trångt. Så nu har han fått ett rent rum med mer plats att röra sig på. Sen träffade vi några vänner och åt middag tillsammans, jätte trevligt. Vi lade ner Theo och sen åkte vi och hälsade på min bästa vän, det var ett tag sen sist vi sågs, trevligt att få träffa henne och hennes sambo. Det blev inte så sent, vi var hemma strax efter nio, jag orkar inte att vara uppe så länge nu.

Idag så jobbar Tommy eftermiddags skift så vi har ingenting bokat för idag. Vi ska bara ta det lugnt och vara med lilleman. Han har börjat att skrika jätte högt så länge han inte får som han vill, han skriker som bara den och vi måste fort gissa vad det är han vill ,annars skriker han bara högre och högre och det är inte så lätt för oss att fatta alla gånger vad han vill. Så huvudvärk har man ofta nu förtiden.

Önskar er alla en trevlig dag!

Kram/Paula

 

Måndagen den 24 maj 2010 kl. 09:30

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Inget att oroa sig för.

Idag var det dags att åka till sjukhuset för att träffa en doktor från Stockholm. Han skulle titta på Theos vagel under ögat. Men han tyckte inte att det var särskilt mycket att oroa sig för. Han sa att vissa barn kan ha sådana till och från hela uppväxten och det vanliga är att dom försvinner alldeles av sig själv. Därför tyckte han att vi skulle avvakta över sommaren och om den inte har försvunnit en bit in på hösten, då skulle vi höra av oss igen. Besöket gick fort och när vi ändå var uppe så åkte vi iväg till vår kompis, så att jag kunde skruva i dom sista skruvarna i taket som jag fixat. Sen körde vi och hyrde en släp, så att vi kunde forsla garderoben som samma kompis hade köpt igår.

Efter några timmar så var Theo jättetrött så vi åkte hem, gav honom mat och lade ner honom. Men på något sätt så vaknade han bara efter en stund och ville inte sova mer, kanske han var övertrött. Eftersom vädret var fint så satt vi ute på uteplatsen och pratade med några grannar och Theo fick sitta med i sin stol. När Theo hade ätit körde vi till några vänner och grillade. Det blir mycket grillande på sommaren, fast det är ju så gott så man kan knappast låta bli.

Igår så blev det klart med min Norgeresa, skall åka dit vecka 22 och jobba. Troligtvis blir det bara ca en vecka eller en och en halv kanske, det beror mycket på vädret eftersom vi inte kan montera tak när det regnar. Hur som helst så blir det lite av ett äventyr att komma så långt norrut. Själv kommer jag ju från Skåne och det längsta jag har varit norrut är ju till Umeå och nu är det fråga om 115 mil härifrån. Stället heter Andernes och ligger alldeles ut med den Norska kusten. Det sägs att där skall vara väldigt vackert, så man får kanske ta med kameran och plåta lite. Bilderna dyker väl upp här förr eller senare.

Nä nu skall jag umgås med min kära Paula, Theo har somnat och Markus är hos en kompis så det är bara hon och jag. Det är ju trots allt Pingstafton och då skall man ju fira lite också. Ni får ha en fin Pingsthelg och var rädda om varandra.

Ha det så bra.

Tommy.

 

Lördagen den 22 maj 2010 kl. 21:09

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Lilla G

igår. Jag åkte taxi med Theo dit och Tommy kom också från jobbet och var med oss. Det var mycket folk där men bara tre barn. Theo var duktig som vanligt men han var lite borta som han också var på badet i förgår. Han skrattade inte som han annars brukar göra när han är där. I Onsdags så var det som sagt bad och det var Markus tur att gå dit, han tycker det är jätte kul att bada med Theo. I går var det sista gången för denna terminen med lilla G. Tråkigt för det är så trevligt att få åka dit och träffa andra barn och deras föräldrar. Fast man inte pratar så mycket med dom, så vet man att man inte är ensam och att det finns många där ute som också kämpar. Ja vad gjorde vi mer i Onsdags, jag är så glömsk så man blir mörkrädd. Jo, Louise var ju här med barnen och åt middag med oss,  vi grillade och det var jätte fint väder så vi hade det väldigt mysigt. Tommy gjorde jätte god efterrätt, hm bra för min bantning. Igår var jag, Theo och Danni på stan en stund och det var riktigt trevligt att få träffa och rå om henne en stund och så fick Theo träffa sin kusin med. Theo har inte mått så bra, han bet sig själv och skelade med sina ögon hur mycket som helst. Det är inte roligt när lilleman inte mår så bra, det tog ett tag innan kan somnade på ikvällen men vi testade att vänta utan att ge honom medicinen. Han mår så dåligt dagen efter han har tagit den, så vi försöker så länge det går utan.

Jag och Tommy har känt oss helt slut dom sista dagarna, vet vad det är. Jag tror att jag skulle kunde sova ett helt dygn utan att vakna, så trött är jag. Skönt att det är helg nu, då kan vi turas om att sova. Idag har Agneta specialpedagog varit här och tränat med Theo, så denna veckan har vi haft något varje dag förutom i Måndags, kanske inte så konstigt att man är trött. När Tommy hade slutat jobbet så åkte vi till en kompis och grillade. Tommy fixade ett tak och sen åkte vi ner till hamnen för att äta glass. Theo har varit på strålande humör hela dagen.  I morgon Lördag skall vi vara på sjukhusets ögonavdelning klockan halv nio så att dom kan titta på Vageln som Theo har. 

Ni får ha en trevlig Fredagskväll.

Kram Paula.

 

Fredagen den 21 maj 2010 kl. 20:35

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Dagen har

varit tuff, jag har mått jätte dåligt. Det kryper i min kropp och jag vill fly men jag vet inte vart. Jag är arg och brutal när jag pratar med dom jag älskar, hur kan jag göra så? Varför gör jag så? Det är ju bara dom jag har, dom är mitt allt och ändå kan jag vara så kall.

Idag när jag träffade kuratorn så tog jag upp det och hon sa att det är sorgen som kan komma ut i form av ilska. Har en känsla av att jag inte har fötterna på marken, jag flyter liksom, hm det är konstigt och svårt att beskriva i ord. Men jag visste att jag skulle få några kämpiga dagar framför mig. Jag tänker ofta på om min kärlek till mina barn kunde göra dom friska, då hade dom aldrig blivit sjuka. Jag älskar dom mer än allt annat på denna jord. Jag har det skitjobbigt och så kämpigt att jag ibland undrar hur i hela friden jag klarar av allt. Men jag har lovat mig själv att det är bara döden som kan stoppa mig från att kämpa för mina barn. Dom ska aldrig behöva säga eller känna att jag inte finns där för dom, bara om dom själv vill att jag ska backa. Jag vet att jag inte kan göra så mycket för min äldsta son för ju mer jag vill det, så måste han själv vilja också. Men jag kommer också att gå den branta stig han har framför sig, han skall inte behöva klättra längs den själv för jag älskar honom alldeles för mycket för att kunna lämna honom. Han ringde ikväll och vi pratade mycket om vårt möte i Söndags. Han hade det kämpigt efteråt och idag också.

Jag hade ett möte på eftermiddagen men jag klarade inte av att vara där, jag var tvungen att gå därifrån för det kändes som om jag inte kunde andas. Vi gick ut med Theo i vagnen, det var härligt att bara gå och gå, vi hade inte något mål men jag var för rädd för att stanna upp.

Theo har sovit ganska mycket idag och igår på dagen också. Jag vet inte riktigt vad det är med honom kanske han bara är trött efter resan. Jag och Theo satt på vår uteplats på förmiddagen, det var så varmt och skönt så han åt sin gröt och lunch ute, man måste passa på när det är sådana dagar. Jag kom på nu medan jag skriver, att det kanske beror på värmen att han är så trött.

Nu på kvällen så har vi tvättat och igår storstädade jag köket, man är liksom rädd för att stanna upp för då sätter alla tankar och funderingar igång.

Nu ska jag vila min kropp som värker och imorgon bitti så är det bad. Då bli Theo glad.

Önskar er alla där ute en trevlig kväll !

Kram/Paula

 

Tisdagen den 18 maj 2010 kl. 22:31

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Regnet som

låg i luften öste ner kort efter att jag hade skrivit på bloggen. Men det skrämde inte oss, Tommy ringde till en kompis och vi åkte dit och hälsade på honom och hans mamma, det är ett måste när vi är i Skåne. Tommys kompis skulle iväg kort därefter och titta på gamla traktorer så jag tyckte att Tommy och Theo kunde åka med och kolla eftersom vi har en alldeles biltokig son och allt som det är däck och hjul på är intressant. Som det lät på Tommy så hade Theo jätte kul när dom var där och det finns några filmer men jag har inte sett dom än. Jag åkte till Tommys moster och var där med Markus och dom andra. Markus klippte gräset och jag hjälpte Moster med något annat i trädgården.

Sen fick vi besök av en ekorre som var helt tokig, aldrig har jag skrattat så mycket som då. Tommys moster satte sig ner på backen och tårarna rann när hon såg hur jag sprang och ekorre efter mig.  Det var jätte kul för dom men inte för mig som blev jagad av en pytte liten ekorre tre gånger. Man skulle haft en videokamera men det blev många kort på den lilla ekorren.

Kvällen var trevlig och den tillbringade vi med Tommys kompis. Ja, klockan har en förmåga att gå så snabbt när man inte vill och så var det den här gången också. Det blev dags att åka hem och sen säga hejdå till Tommys bror med hans familj, trevligt att vi fick träffa dom och senare hejdå till Mats och hans mamma. Sen åkte vi hem till moster och umgicks med dom en stund innan det var dags att gå och lägga sig.  Vi skulle åka hem på morgon när Theo vaknade. 

 Vi  träffade min äldsta son också, han ringde och lämnade ett telefonnummer som vi skulle ringa när vi kom fram, vi behövde nämligen ett parkeringstillstånd. Då kom det ut en kille med ett lapp som vi skulle ha i bilen och när det var klart kunde vi gå in. Jag fick en konstig känsla när jag satte in min fot där. Jag uppfattade det som kallt, trist och livlöst. Ja det var många människor där inne, men är dom verkligen levande? Hm, det undrade jag.  Hur som helst så kom samma kille och sa att vi skulle lämna mobil, kamera och jackor, börs, ja rubbet och sen skulle vi alla skriva vår namnteckning på varsitt papper och det gjorde inte att jag kände mig mer lugn precis.

Sen kom det fram en kille till som jobbar där och sa till den andre att min son ville komma dit till oss innan vi skulle gå in. Ja, han funderade lite och efter en stund så tyckte han att det var ok.  Jag kände hur jag svettades och hur mina ben darrade och jag kunde knappt stå upp. Jag visste inte varför det kändes så, jag fick luta mig mot väggen och sakta gå ner på huk. Tårar rann och jag skakade, men det var min alldes egen son jag skulle få träffa, varför mådde jag som jag mådde? Ja, inte så konstigt kanske, sist jag träffade honom var för 5 veckor sedan och då var det inte så bra med honom. Kanske var det den bilden jag hade kvar. Hur som helst så kom han och oj vilken lycka det var att se den blick som jag var van att se.  Jag sprang mot honom och jag kramade honom och han kramade mig så hårt han bara kunde. Doften kände jag igen, de var inte en doft av knark eller sprit utan det var min son!! Tommy och Markus stod på kö för dom ville också hålla om honom men jag kunde nästan inte släppa taget. Denna gången var det inte polisen som var där runt om oss, det var vårdpersonal men dom glömde jag ganska snart bort. När alla hade kramats var det dags att titta runt men jag kunde inte prata utan gick bara och tittade och undrade än en gång vart och när det gick fel?

Jag var ju tvungen att fråga och jag fick då veta att det var en son till en kompis till vår familj som hade introducerat honom till knark. Någon som jag har litat på, någon som när det var något med min son jag kunde ringa och fråga hur vi kunde hjälpa honom på bästa sätt, hur kunde jag vara så blind och dum ? Det kommer jag nog aldrig att få något svar på, men en sak är säker den kompisen kommer jag nog aldrig att kunna förlåta att han har tagit bort en del av mig.

Vi hade inte så mycket tid men vi fick lite fika och jag tog bara ett glas vatten. Där fick vi faktiskt sitta själva med honom utan någon från personalen. Jag ville inte prata om knark eller sprit så jag berättade om ekorren som hade jagat mig:) En timme hade vi med honom och den försökte vi utnyttja så bra som möjligt. Han visade oss rummet där han brukar sitta när han ringer hem eller när jag ringer. Det var litet med en stol och en liten pall där telefonen står på, nästan så litet som en telefonkiosk på stan. Där sitter min son och pratar med mig, så trist rum, ingen färg men lite klotter på väggar och tyvärr så sitter han inte ensam där, det finns några andra också. Då tänkte jag på alla andra mammor som går med brustet hjärta och med gråten i halsen, fy en mammas värsta mardröm.

Då var det dags att gå, men han ville att vi skulle ta kort så han frågade någon och det gick bra. Han fick gå ut och vara med på kortet med hans bröder och mig. Theo har bara pussat mig två gånger (han ser ut som dom fiskarna som städar akvarium,) jätte gullig och vet ni vad? Han pussade hans store bror flera gånger och han kände igen honom fast dom inte ses så ofta.

När det var dags att säga hejdå och krama om honom igen då bröt jag ihop

-varför? -hur kunde du ? Han viskade i mitt öra -jag vet inte mamma, jag vet inte. Förlåt mig! -det har jag gjort för länge sedan svarade jag, annars skulle jag inte vara här, det gör ont i mig men jag kämpar och kämpar för att jag ska klara av vardagen. Han grät, tittade på mig och torkade mina tårar, han sa, -då kämpar vi tillsammans för jag kämpar för att kunna bli frisk.

Tommy kramade om honom och tyckte att han var jätte duktig och sa att vi alltid kommer att finnas där för honom. Då bröt han ihop och grät som jag aldrig har sett förut och när han kramade om Markus, oj då var det inte ett öga som var torrt, inte ens vakten, han grät han med. Han sa till Markus, -förlåt mig för allt dumt jag har gjort Markus! och viskade mer saker till honom. Markus grät som aldrig förr, det är ju hans store bror, det var han som Markus trodde skulle lära honom att köra, lära honom dom bästa raggningsfraserna när det var dags att träffa tjejer. Men nu är hans store bror där i en värld som vi aldrig hade drömt om. Så det var hemskt att säga hej då, men vi var tvugna att lämna honom. Vi såg honom när vi åkte i bilen och vi vinkade och viskade hur mycket vi älskar honom men till slut var det skog så vi såg inte honom mer. Då var det dags för Markus att bryta ihop i bilen igen, han grät så att han inte kunde prata men efter en stund frågade jag honom om det var jobbigt att se hur han bor nu? -Nä mamma det var jobbigt att säga hejdå, men jag vet att där han finns nu behöver han vara om vi ska få ha honom kvar. Vilken klok liten kille jag har.

Det kommer att ta några dagar för mig att stå på benen igen efter att jag har träffat honom, men det var det värt. Så nu är vi tillbaka i vardagen igen, Tommy på jobbet men Markus var ledig från skolan idag. Dom har ringt från ögonmottagningen och sa att en läkare från Stockholm var här och ville titta på Theos öga så jag fick välja Lördag eller Söndag och det blev lördag 8:20 som vi ska vara där.

Önskar er alla där ute en trevlig kväll.

Kram/Paula

 

Måndagen den 17 maj 2010 kl. 21:21

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Gräset är grönare på andra sidan

så vi bestämde oss för att åka ner till Skåne på onsdag kväll. Tommy körde hela natten och Theo sov si så där i bilen, tur att han hade Markus som satt med honom och kunde underhålla honom.Vi kom fram 08:00, skönt att det blev så tidigt då har man hela dagen framför sig. Vi var jätte trötta eftersom vi inte hade sovit så mycket och Tommy ingenting alls, så han gick och lade sig med Theo i några timmar. Theo var inte så glad, han skrek, grät och ingenting var bra. Jag tror att han var övertrött så jag tog ut honom på en promenad så dom andra fick äta lunch i lugn och ro. 

Precis här nära där Tommys moster bor så finns en bokskog, oj vad vackert det är. Det känns som om man går genom en sagobok, fåglarna sjöng för oss och det var alldeles stilla i luften. Det var så otroligt rogivande att man måste få uppleva det för att förstå. Så rogivande så Theo somnade efter en kort stund.

Igår Fredag hjälpte Tommy moster med att montera sommardäcken, skruva ihop en byrå och binda upp en buske som snön hade böjt ner. Lilleman var lite gnällig i går med, så vi bestämde oss för att göra en utflykt. Det var inte så soligt men värmen låg i luften hela dagen. Mats och Markus hängde med och det var trevligt. Vi var bland annat på Väla Centrum och därefter så tog vi båten till Danmark. Theo var så nöjd och glad, han tittade sig omkring och njöt av utflykten. När vi kom tillbaka till Helsingborg så bjöd Mats på middag på vår favoritrestaurang. Tack så mycket för maten Mats!! Helt underbart god mat, Markus var helt såld på deras friterade räkor, det är nästan värt resan bara för att äta där. Vi skjutsade Mats på någon affär för han skulle köpa lite smått och gott. Klockan hade hunnit bli åtta på kvällen och när vi kom till moster var den halv nio. Theo var jätte sugen på sin välling och på sin säng, vi andra var också jätte trötta efter dagens äventyr.

Idag är det Lördag och regnet ligger i luften, det är dimmigt och grått. Vi har hört att det skulle vara fint väder i Ö-vik, men vad gör det när man har det så skönt här nere. Vi har inte bestämt oss hur dagen skall se ut än men en sak vet vi och det är att Theo fyller 2 år och 9 månader. Grattis Grattis gubben vår !!!

I morgon åker vi hem igen, det känns tomt med bara tanken för man vill ju vara kvar och komma bort från verkligheten, vandra i bokskogen och tro att livet är en saga. Men livet är inte en saga och det har vi fått känna, så imorgon är det bara till att sätta sig i bilen igen och köra i tolv, tretton timmar.

 

Vi önskar er en trevlig dag var ni än befinner er!

Kram/Paula

 

Lördagen den 15 maj 2010 kl. 07:34

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Theo var inte så glad

när han vaknade igår på eftermiddagen. Jag tänkte oj, hur ska detta gå att vara själv med honom nu när Tommy ska jobba. Jag var allt lite orolig hur jag skulle göra nu när jag har en arm som smärtar och inte vill ge med sig. Men Markus klädde på honom och sen var vi alla tre ute på en lång promenad så lilleman blev jätte lugn att bara lät lite när han såg någon bil. Sen gick vi hem och då hade klockan blivit ganska mycket, den hade passerat Theos mattid och innan hans lilla mage skulle börja kurra så skyndade vi oss hem. Det blev fisk och potatispure till middag, mm Theo tycker att det är jätte gott med fisk. När Theo hade ätit så tyckte jag att jag skulle passa på att putsa fönster nu när Theo var glad igen. Det var jätte fint väder och solen värmde så han satt i sin stol bredvid Markus och dom tittade på mig medans jag gjorde fint i vårt köksfönster. Det blev jättebra, skönt när det är gjort. Idag var det dags för bad, men Theo var inte så glad som han brukar vara när han är där, han var ganska så allvarlig, men vi fick se något skratt lite då och då.  Vi fick äran att träffa Amelia för första gången idag, hon skulle också bada. Jag läser Amelias blogg varje dag, så det var jätte trevligt att få träffa henne IRL och byta några ord med hennes mamma.Så var det dags att åka hem för vi hade en liten gosse som var jätte trött. Det var bara att lägga ner honom, man blir trött när man inte sover som man skall på nätterna och dagarna.

Snart ska Tommy åka iväg till jobbet och då är det bara vi tre igen. Markus skulle sluta skolan tidigare idag, och kanske ha någon kompis med sig. Jag har tänkt mig att städa uteplatsen om Theo tillåter mig. Sen ska vi tvätta idag också, så det finns en del på schemat som vanligt. 

Jag önskar er alla där ute en trevlig eftermiddag !!

Kram/Paula

 

Onsdagen den 12 maj 2010 kl. 12:53

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Stress, stress...

så är våra dagar. Igår var det en jätte jobbig dag så efter att Theo hade sovit så klädde Markus på honom och vi gick på en lång promenad, en och ev halv timme var vi ute. Skönt att komma hemifrån och se på något annat, tankarna försvinner på något vis och tur är väl det.

Jag kunde inte sova igår så jag väntade på att Tommy skulle komma hem från jobbet. Han var hemma 00:40 och då kunde jag prata med honom och visa en karta med olika mattor som vi skulle välja bland. Matt-gubben skulle komma idag klockan 09:00. Så nu är han här och fixar köks och hallgolvet. Skönt med lite fräcka mattor och det var verkligen på tiden att dom renoverade lite här.

Sen ringde dom från ortopeden  och sa att Theo skulle dit idag 10:00 och testa några skor, men jag hade helt glömt bort det. Som vanligt så är det alldeles för mycket att tänka på. Så det var bara att klä på Theo och åka dit så fort vi kunde. Den 27 Maj skall hans special skor vara klara, hoppas att det har hunnit bli lite varmare ute.

Tommy har inte fått sova så mycket idag, usch och snart ska han åka och jobba igen. Vilket liv med stress, stress och åter stress.

Sjukgymnasten tyckte att vi skulle åka till barnmottagningen och visa upp Theos vagel under ögat för den blir större och är lite röd. Dom tyckte att vi skulle gå  på ögonmottagningen och visa där istället. Där skulle dom bestämma om det skall opereras eller om man skall vänta och se om den går bort av sig själv. Hon skulle prata med en läkare som sen skulle ringa oss.

Imorgon är det den stora dagen, det är bad, Jippie då blir lilleman glad. Det var något mer vi skall göra i morgon, men jag kommer faktiskt inte ihåg vad det var nu. Får nog kolla efter så att vi inte missar det också.

Önskar er alla där ute en trevlig eftermiddag.

Kram/Paula

 

Tisdagen den 11 maj 2010 kl. 12:25

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Plåga sig själv....

varför gör man det? Ja, idag mitt i alltihop så sa jag till Tommy om han hade kollat på mecp2 sidan? -Nä, sa han jag har inte varit där på ett tag. Han gick till datorn och tog fram sidan, helt otroligt vad likt Theo det är. Det känns som om dom pratar om Theo och vi känner igen allting. Vi tittade på några barn som hade dött av den sjukdomen, dom var bara 5 eller 6 år gamla. Fy vad jobbigt för vi har inte fått veta något från Göteborg än och jag hade lovat mig själv att jag inte skulle gå in och kolla på sådana sidor. Men någonstans där inne i mig vill jag ju se om det finns något som vi INTE känner igen så att vi kan andas ut.

Specialpedagogen kom hit idag, Theo tränade och var jätte duktig fast han inte hade sovit. Det var skönt att hon var här så att vi kunde ställa frågor och prata ut. Vi mår skitdåligt, vi har tänkt oss Theos begravning tusen gånger, vilken musik han ska ha, vilka kläder och var han ska begravas, fy bara VARFÖR, VARFÖR skulle det bli så tokigt som det har blivit? Jag sa till Tommy idag om vi inte kunde ta Theo till USA och låta läkarna där titta på honom. Jag bli tokig av att inte få veta något om hur länge Theo kommer att finnas hos oss och att dom inte har hittat något än. Man vill bara få veta, så att man kan gå vidare för nu känns det som om man inte lever. Det är svårt att andas och att njuta av vardagen fast jag vet så väl att det är det man måste göra, leva här och nu och ta vara på varje dag som om den var den sista. Önskar er en trevlig eftermiddag

Kram/Paula

 

Måndagen den 10 maj 2010 kl. 14:13

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Skön Söndag

Idag fick vi sova lite längre för Theo vaknade först klockan sju. Ja, han hade förstås druckit välling halv fem, men sen somnade han igen alltså, skönt. Han har varit på bra humör hela dagen. Det är så skönt när han mår bra och inte skriker hela tiden. Han är ju fortfarande lite förkyld, men det är mest lite hosta då och då.

Det blev sen frukost för oss alla. Markus hade ju fortfarande sin kompis här och dom hade väl suttit uppe halva natten och spelat. Men när det är Söndag så känns det bra att äta tillsammans, brukar säga att vi har hotellfrukost då.

När Theo hade sovit så åkte vi ner till stan och gick sen runt lite. Det var ganska bra väder och när solen sken så var det hyfsat varmt. Vi gick till lekparken som dom håller på att bygga om lite. Den var inte färdig än, så man skulle nog inte gå in där, men man måste ju få kolla hur det ser ut. Theo gillade i alla fall att prova på dom olika attraktionerna. Markus höll honom i famnen när dom åkte, för Theo klarar inte själv att hålla balansen. Men han hade verkligen kul där, så det var ingen dum ide att gå dit. Vi har lagt in några bilder och filmer därifrån så ni kan se hur det såg ut.

I kväll när Theo hade lagt sig så tog vi det bara lugnt. Vi åt lite grillrester från igår, och sen lite efterrätt.

I morgon blir det till att jobba ända till 00:30 på natten!! Fast jag börjar ju inte förrän halv tre, så hoppas att lilleman sover lääänge.

Men man har ju tur för det blir en kort vecka. På Torsdag är det ju helgdag och på Fredag skulle jag ändå varit ledig.

Ha det bra och sköt om er.

Tommy.

 

Söndagen den 9 maj 2010 kl. 22:10

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Ny dag

med värktabletter. Efter alla försök att få behålla min tand så gick det inte utan tandläkaren fick operera bort den. Han sydde med någon sorts tråd som gör ont som bara den, det påminner om kökstråd. Det är inte så mycket jag kan göra åt, det är bara att hoppas att det går över snart för jag är ganska trött på att ha ont någonstans hela tiden. Så nu är det pollen som är ganska jobbigt med ögon som kliar, näsa som rinner, ja det ska alltid vara något.

Men nog om mig, lilleman har fått hosta och den vill inte ge med sig.  Det är inte så lätt att sova när man har hosta och lilla näsan den rinner den med. Igår så var jag på ett möte med FK och det gick bra, hon var jätte trevlig. Sen var vi och strosade på stan en stund för det var jätte fint väder, fast lite blåsigt.

Markus har en kompis här hemma och som vanligt så sitter dom framför datorerna halva natten och hela dagen, fattat inte att dom orkar. Men samtidigt vet man var man har dom.

Hämtade posten igår och där hade jag ett paket som doftade mm helt underbart. Det var mitt favorit Te som Mats har skickat till mig, tusen tack Mats! Jag ska ringa men jag har inte orkat, har haft jätte ont både i tand och i min arm, men jag ringer snart! Idag var det jätte fint väder med, så vi har varit ute med Theo länge. Han har krampat lite men varit lugn och glad. Vi var på hamnen, (premiär faktiskt) för Tommy ville äta glass, jag och Theo fick bara titta på.  Två bord ifrån oss satt tre vårdare och två handikappade killar. Oj oj, mer och mer fattar jag varför jag inte vill att någon ska ta hand och Theo. Dom satt där och surrade med varandra och drack sitt kaffe, skrattade och mådde bara gott trots att en av killarna grät. Det var något som inte var som det skulle, men dom tittade inte ens på honom utan nonchalerade honom totalt och när han inte slutade så vände dom hans rullstol bakom en av personalen och där satt han och grät. Det gjorde så ont i mig så jag sa till Tommy att jag hade lust att gå fram och tala om för dom att det är just sådana människor som dom som gör att jag inte litar på någon och inte vågar att ha Theo någonstans. Jag skulle aldrig kunna koppla av utan hela tiden tänka på hur min son har det. Sen finns det säkert dom som är jätteduktiga och brinner för det dom gör, men tyvärr så har jag inte haft turen att träffa någon av dom. Trist, hur kan man? Vem som helst kan ju hamna där, tänker inte folk så? Hur ska detta sluta, jag tycker att dom redan har det så jobbigt som dom har, dom kan inte äta själva, duscha, gå, prata ja ingenting, är det inte redan nog? Sen ska dom bli så där knuffade lite bakom som om man var en liten hund, fy jag får tårar i ögonen bara jag tänker på det.

Ja, sen har Louise ringt idag, det var trevligt att prata med henne för vi skrattar jämt när vi surrar i telefon. Men vi kan gråta också, men idag så var det skratt och jag tror att vi behövde det båda två. Louise är också sjuk och hennes barn med, dessa förkylningar som inte vill ge med sig. Så ikväll kom några kompisar till oss och hälsade på, dom var här ett tag och det var trevligt. 

Nu ska jag försöka att sova, är jätte trött.

Önskar er alla en god natt

Kram/Paula

 

Lördagen den 8 maj 2010 kl. 23:50

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

04:00

Ja, så tidigt vaknade Theo och ville ha sin välling. När han hade druckit klart hoppas man ju att han skall somna om, men se det ville inte lilleman. Vi tog honom till vår säng och lade honom mellan oss, men det hjälpte inte. Han var bara för pigg och ville inte alls sova. Vi låg ett bra tag och halvslumrade, men Theo "pratade" så till sist var det bara till att ge upp och gå upp. Jag placerade honom i gåstolen och satte mig i soffan och efter ett tag så låg jag ner och lyckades somna. Theo åkte runt på egen hand, tittade på Tv och hittade på lite småhyss. Jag vaknade av att han kom fram till mig och sa något. Då märkte jag att det luktade lite mystiskt från honom, så det var bara till att gå på toa och byta blöja.

Theo är lite bättre idag men han har fått hosta så han är inte riktigt pigg än. Vi fick avboka både lilla G och en tid hos kuratorn. Paula mår inte så bra fortfarande plus att hon har haft värk i tanden hela natten! I morse fick hon ringa tandläkaren och boka en tid och som tur var fanns det en tid klockan två. Nu har det blivit bättre men hon har fortfarande problem med att tugga på den sidan.

Paula har ringt och pratat med vår äldste son och han mådde bra. Det känns skönt att veta att han har det bra.
 

Nu har i alla fall våren kommit hit också, det har varit ganska varmt idag. All snö är ju borta och jag har faktiskt sett några tulpaner som blommade. Konstigt ändå, för det var inte så länge sen det var fullt av snö, men man klagar ju inte.

Nu håller vi på att tvätta fram till tio i kväll och sen är det nog dags för sängläge. Man känner sig ganska mör när man inte får sova på nätterna. Jag har klarat mig från förkylning som tur är.

Nu får ni ha en riktigt skön kväll.

Mvh Tommy

 

Torsdagen den 6 maj 2010 kl. 21:22

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Gårdagen

var inte alls bra. Lilleman ville inte vara själv och så var han i måndags också. Han bara grät och när jag plockade upp honom så grät han också. Natten var som ett maraton för Tommy för Theo grät var och varannan kvart. Jag var helt slut med huvudvärk och ont i halsen, det kanske förklarar varför vi två var så griniga i Måndags. Vi var på väg att bli förkylda, så igår strax efter 08:00 fick jag ringa efter Tommy för då orkade jag inte mer. Han kom hem och tog över Theo så jag kunde gå och lägga mig. Ingenting var bra för lilleman, han bara grät och vem vet, han hade kanske lika ont i halsen som jag.

Natten till idag var inte bättre heller han är så tjock i näsan och nu börjar han med lite hosta också.

Igår kväll så kom några vänner till oss och gjorde oss sällskap, trevligt med lite besök fast man inte var så pigg. Men det är sådana vänner som man bara kan vara utan att behöva vara speciellt social, det är skönt att man t.ex kan koka kaffe eller te hemma hos dom utan att man behöver känna sig dum.

Så ringde min son till mig, men vi pratade bara lite jag orkade inte prata så länge. Jag ska ringa honom idag så att vi kan prata lite till. Han verkade glad och på bra humör, roligt att få höra honom skratta igen.  Jag var tvungen att avboka badet idag och specialpedagogen för att vi är förkylda och inte orkar med någon träning.

Synd för onsdagar är annars en av våra favorit dagar nu för tiden.Men det är bättre att vår lilla "råtta" blir frisk först så att han kan njuta av sitt bad.

Så idag ska vi bara vara hemma och kurera oss.

Önskar er alla där ute en bra dag.

Kram/Paula

 

Onsdagen den 5 maj 2010 kl. 09:16

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Usch vilken dag

Natten var inte heller så bra, jag sov bara tre timmar och sen var det dags att gå upp. Theo har krampat hela dagen, han skrek och grät och ville bara att jag skulle ta upp honom.  När jag gjorde det så var det inte bra heller. Min arm har värkt i dag och det blir inte bättre när jag ska bära på Theo hela tiden. När han har sådana dagar, så fy bara.Jag har varit trött, sur och grinig precis hela dagen. Har försökt att tänka positivt men det är inte så himla lätt att tänka så när precis allt bara är skit.

Jag ringde i alla fall till Sahlgrenska i Göteborg för att höra om dom vet något mer om vår son. Det var sköterskan på avdelningen som svarade och hon visste inte vad som hade kommit fram. Men hon lovade att meddela Niklas som ju är Neurolog, så att han skulle höra av sig till oss. Nu tror jag inte att det har kommit fram något nytt, men det skulle ändå vara bra att höra hur långt dom har kommit och när dom eventuellt tror sig ha något svar.

Det var skönt när Tommy kom hem för då kunde jag lämna över Theo och bara få lägga mig ner i soffan, andas lite och få vara med mig själv. Det känns som vissa av er som läser bloggen känner mig bättre än jag känner mig själv. Som ni hör, det är en sådan dag där jag bara är så nere. Det beror kanske på att jag inte har fått sova och sen tänker jag fortfarande på all orättvisa som finns.

Min eller vår son är sjuk och jag har sökt för att jag vill jobba med honom men jag fick inte, det skall sparas på allt. Sen får man höra att notan för att fixa till kyrkan där Viktoria ska gifta sig går på 14 miljoner. Vad arg jag blir, man ska spara på dom sjuka och gamla som inte har någon röst, men festen ska kosta, fy bara vad arg man blir. Det värsta är att man ingenting kan göra.

Ja hur som hellst så träffade jag några av mammorna som väntade barn samtidigt. Vi åt middag och sen åkte vi till ett kaffé där vissa av dom fikade, men jag var faktiskt duktig, jag fuskade inte idag:) Vi hade jätte trevligt så jag glömde för några timmar hur vårt liv ser ut. Så tusen tack tjejer för en trevlig kvällNu ska jag gå och sätta mig i soffan och tycka synd om mig själv.

Önskar er en trevlig kväll.

Kram/Paula

 

Måndagen den 3 maj 2010 kl. 21:58

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Mysig dag

hade vi idag. Vi åkte och tittade på bilutställning med Theo, ja han tyckte att det var kalas.Så många fina bilar, för att inte tala om fälgarna. Så vi var där ett tag och tittade noga på nästan alla bilar. Theo tittade runt han visst nog inte åt vilket håll han skulle vrida huvudet åt. Kul när man kan göra honom glad. Vi hade tänkt att vi skulle grilla idag, men det blåste och det snöade lite också! Men fram på kvälls sidan blev det lugnt så vi grillade senare istället. 

Tommy duschade Theo och lade ner honom, då ville Tommy och Markus titta på en film för det var så länge sen vi satte oss ner och tittade tillsammans. Efter ett tag kom några vänner till oss och satt och tittade på filmen med oss.  Vi hade några goda ostar framme så klart. Hm, ojoj min bantning går inte så bra just nu. *ler* Har blivit helt tokig i ostar, men dom får jag nog hoppa över nästa gång. Det blåste en del som sagt, så vi har inte varit ute på promenad idag. Jag får ta igen det till veckan då bli det bara soppa.

Imorgon så har jag och Theo en ledig dag som det ser ut. Fast på kvällen skall jag ut och äta middag med tjejerna som jag väntade barn samtidigt med. Tommy ska jobba förmiddag och Markus skall till skolan och allt är som vanligt igen. Måndag tråkiga måndag.

Theo har varit på strålande humör idag, han skrattade så gott när Tommy duschade honom. Sen fick han busa med Markus också, oj vad glad han var lilleman.

Önskar er alla där ute en trevlig kväll.

Kram/Paula

 

Söndagen den 2 maj 2010 kl. 22:26

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Tråkigt väder

men väldigt trevlig dag. Jag fick sova till klockan 8, wow det var ett tag sen nu. Tommy gick upp med Theo 05:00 och tack och lov så hade jag ingen tandvärk, det var skönt. Theo har inte varit så glad idag, men det har gått bra ändå för han hade ganska många stunder som han var glad och kunde skratta som bara han kan. Vi var ute med bilen så Theo fick åka. Sen kom Adam och hans föräldrar förbi, det var jätte trevligt att få träffa dom igen. Vi grillade, mm det var så gott. Det var dessutom premiär för denna säsongen. Senare på kvällen när vi hade lagt ner Theo blev vi rastlösa. Då ringde vi till Wilmers föräldrar och frågade vad dom gjorde. Dom hade inget speciellt för sig så vi åkte dit och surrade lite. Det bjöds på ostbricka ock kex och det är ju så gott. Tack för en trevlig kväll!

I morgon är det bilutställning i Fjällräven center, så vi hade tänkt att åka dit med Theo. Han gillar ju bilar, så det är nog i hans smak. Ska försöka att knäppa några kort när vi är där, så kanske dom finns här på sidan i morgon kväll.

Ha nu en riktigt skön natt.

Kram Paula.

 

Lördagen den 1 maj 2010 kl. 23:20

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238