Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Tandvärk

Jag och Theo var på lilla G och där träffade vi en mamma som hade massor med parfym på sig, så jag fick ett astma anfall och jag hade inte min sprej med mig. Tur att det fanns en läkare där som hade sin med sig och att jag fick låna den av henne. Kan inte förstå hur vissa människor tänker eller rättare sagt inte tänker över huvudtaget, det finns ju många sjuka barn där! Ja, ja det slutade i alla fall med att jag inte kunde vara kvar, för det luktade alldeles för mycket. Så jag fick ringa en taxi för vi fick åka hem mycket tidigare än vi hade tänkt oss.

När taxin hämtade oss så hade han ingen bilbarnstol till Theo, så jag frågade var han hade tänkt sig att vi skulle sätta Theo. -Hm, sa han sen fällde han ner ett litet säte som fanns i bilen och där satte han honom. -Jag få köra försiktigt så att ingenting händer, sa han. -Ja, sa jag och du får tala om för alla andra som kör där ute att dom skall göra detsamma. Han tittade på mig och sa att hans chef var snål och inte ville investera i en bra stol till barn. Jag tog lite kort som bevis hur Theo satt och berättade på eftermiddagen för kuratorn hur det hela gick till. Så nu skulle hon ta upp det.

På eftermiddagen så fick jag tandvärk som inte ville ge med sig, det var bara det som fattades. Jag sov så där inatt och har haft ont i tanden hela dagen. Pratade med Tommy i telefon och han tyckte att jag skulle ringa min tandläkare, men han fanns inte där idag. "Skit" tänkte jag, hur ska det gå hela helgen med sådan värk. Sen kom jag på att jag faktiskt känner en tandläkare, så jag ringde upp honom och fick en tid klockan 16:30. Det passade mig perfekt för då hade Tommy hunnit komma hem. Jag var där mer än en timme och han tog bort varet som fanns i tanden pga infektionen. Sen sa han om jag får mer ont i helgen så är det bara att ringa honom så skall han hjälpa mig. Schysst! tyckte jag, för det är drygt att vänta ända till måndag när man har ont.

Nu ska jag bara mysa med Tommy och prata om allt som har hänt i veckan.

Önskar er alla där ute en trevlig Valborgsmässoafton

Kram/Paula

 

Fredagen den 30 april 2010 kl. 22:46

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238