Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Bad dag

Ja så var det dags igen för de efterlängtade badet. Natten var inte så bra, dels för att jag har ont i min höger arm och för att Theo vaknade klockan 4 och då var det bara för mig att gå upp och fixa välling till honom. Han ville inte sova mera så vi låg i sängen till klockan 5 sen var det bara att gå upp. Vi väntade att klockan skulle bli 7 för att gå och sjunga för Markus, ja idag så är det Markus dag. Sen fick vi vänta på att taxin skulle komma och hämta oss till badet. Idag så ville Markus bada med Theo och det fick han göra, dom hade jätte kul. Theo badade alldeles själv med hjälp av lite flythjälpmedel. Han var så duktig. Det finns massor med bilder och några filmer men det får vi vänta på tills Tommy kommer hem så att han kan lägga in dom på Theos sida, mamma och teknik, hmmm det funkar inte.:) 

 Min svåger kom förbi imorse med en kaka och ett paket till Markus. Jag har träffat min psykolog idag, hon kom förbi hemma hos oss. På eftermiddagen var jag och Theo ute och gick med en granne, men det blåste lite kallt, fast solen värmer ändå skönt. I kväll har "mormor" varit här och ätit middag med oss. Markus ringde och undrade om hon ville komma och äta med oss och det tackade hon inte nej till.

Theo var inte alls nöjd idag, hans mage krånglar så han grät ganska mycket, min lilla råtta.  Nu få jag hoppas att att natten blir bättre och att vi får sova, för i morgon bitti då är det lilla G. Då åker bara jag och Theo, ringde igår och bokade taxi så allting är klart.

Har pratat med Tommy en snabbis men är så trött att jag knappt kan tänka.

Får önska er alla där ute en trevlig kväll!
Kram/Paula
 

 

Onsdagen den 28 april 2010 kl. 19:42

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238