Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

På taket

Skriver från ett mulet Sundbyberg. Idag har det varit kanonväder, kanske uppåt 20 grader. Det har i vart fall varit väldigt hett på taket. Har fått lite färg, det bränner i nacken iaf. Vi kom ner hit i Söndags kväll och i går började vi montera våra takelement på en stor förskola. Det måste finnas många barn här för den är i tre våningar så det får plats en hel del ungar. Det var tänkt att vi skulle hinna göra klart denna veckan, men nu har dom lovat regn på Torsdag, så det är inte säkert att vi blir klara i tid. Då måste vi åka ner på Måndag igen och köra ett par dagar, för vi vill hem till helgen. Det är ju första Maj och Valborg plus att i morgon fyller Markus 16 år! Kan knappast tro att det är sant, kommer ju ihåg när jag träffade honom första gången och jag fick visa hur man knyter ett par skor. Oj vad tiden går fort. Sen dagen efter den 29 April så firar Paula och jag Bröllopsdag och jag är inte ens hemma! Men vi får fira till helgen i stället.

Jag har pratat med Paula idag och hon har så ont i sin arm. Det är inte kul att vara borta och inte kunna hjälpa till. Hon får ju lyfta Theo flera gånger om dagen och då blir det ju inte bättre precis. Önskar att hon inte hade så ont hela tiden, det känns som hon alltid har ont någon stans. Varför ska det vara så??

Theo hade vaknat vid två tiden i natt, men det var bara nappen som han hade tappat. Men sen vaknade han igen lite över fem på morgonen och somnade inte igen. Hade varit så bra om han hade kunnat sova lite bättre på nätterna så vi hade fått vila mer.

Paula var på stan och köpte present till Markus. Hoppas han gillar det han får. Igår så ringde Paulas äldste son och pratade. Det blir ju inte så ofta, men lite då och då.

Nu skall jag vila lite för man blir ganska mör efter en hel dag på bygget. Det blir lite ovanliga rörelser och det känns i kroppen.

Ni får ha en trevlig kväll !

Byggar Tommy

 

Tisdagen den 27 april 2010 kl. 18:12

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238