Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Svårflörtad!

Ja, det är Theo. Vi var på stan idag, det är fint väder så det är trist att bara sitta inne, så jag och Theo gick ner på stan. Vi gjorde inget speciellt utan gick bara med vagnen gata ner och gata upp Sen var det dags för oss att åka buss hem och där satt en tjej i sin vagn som stod bredvid Theos vagn. Hon kämpade för att få någon dialog med Theo, men han låtsades som ingenting, han tittade på mig och skrattade. Men hon är tjej, ja ni vet hon gav sig inte så lätt, hon försökte att nå hans hand och efter allt jobb att sträcka sig dit så till slut så höll hon i hans hand. Hon var så glad, men inte Theo minsann, han tog bort sin hand väldigt snabbt och hon blev ledsen och höjde rösten till honom men det hjälpte inte så mycket för då blev Theo rädd så han skrek och tårarna bara rann ner för kinden. Han skrek så högt att hon inte vågade att komma med några fler försök och då var det hennes tur att gråta. Inte lätt det där med kärlek.
Annars har dagen varit bra Theo vaknade vid 5 tiden, så strax efter 5 gick Markus upp med honom för han skulle spela spel innan det var dags att gå till skolan. Så Tack Markus för att mamma fick sova lite till, du är en väldigt speciell kille med ett hjärta av guld.

Tusen tack än en gång för att du finns och du är den du är, jag älskar dig och är väldigt stolt över att vara din mamma.

Har pratat med Tommy idag och han har det bra han saknar oss men han kämpar på. Sen har en väldigt trogen bloggläsare ringt till mig idag, det var väldigt trevligt att få prata. Så tack för ett trevligt samtal.

Nu sitter Theo här och är inte så glad så jag får nog trösta honom. Får önska er en trevlig kväll!

Kram/Paula
 

 

Måndagen den 26 april 2010 kl. 20:55

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238