Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Grabbarna och jag

Tommy har åkt iväg idag, men Theo fick en timmes biltur innan pappa skulle åka iväg. Det fattas nåt här hemma nu, Theo tittar runt och jag tror att han saknar sin pappa jätte mycket. Men vi får kämpa på här hemma för vi behöver dom pengarna. Nu på eftermiddagen så var Markus och Theo ute på en promenad, dom skulle vara borta i 20 minuter så jag kunde vila lite. Det var skönt att få rå om sig själv ett tag. Jag klädde på mig och gick ut så fick Markus gå in och jag tog Theo på en promenad i stället. Tommy ringde då när vi var ute, skönt att få höra hans röst igen, det är inte bara Theo som saknar Tommy, det gör jag med. Sen var det bara att gå hem för det blåste och Theo hade varit ute ganska länge och nu var det dags för honom att äta middag.

När han hade ätit så satte jag honom på golvet så att han kunde titta i spegeln. Men mitt i allt så började han att skrika så tårarna bara rann, starkas lilleman han kunde inte sluta, han höll på länge.

Sen kom jag på att vi kunde spela fotboll! Ja, kul tyckte Markus, han hade Theo och jag var själv mot dom :) Ja, mamma vann utan fusk, som Markus ville att det skulle låta som *L* Ja, jag vann mot mina grabbar, 8 till mig och två till dom, wow. Theo tyckte att det var jätte kul, han skrattade som bara den. Vad gör man inte för att se och höra honom skratta?

Jag tror att han tänkte på att pappa inte är här. Jag vet ju inte, det är bara en gissning. Det är alltid Tommy som lägger ner Theo och ger honom välling på kvällarna, så det är inte så konstigt att han saknar sin pappa. Nu ligger han och jag hoppas på en bra natts sömn, det var inte så bra i nat och jag kommer att behöva all sömn jag kan få för att orka.

Imorgon 13:00 ska jag med Theo för att prova några skor till honom på ortopedkliniken. Hoppas att det är fint väder så att vi kan gå dit, annars får vi ta bussen för vår chaufför är inte hemma nu *fniss*

Ikväll så skall jag och Markus titta på tv, sen blir det nog att vi går och lägger oss i tid.

Önskar er en trevlig kväll
Kram/paula
 

 

Söndagen den 25 april 2010 kl. 21:26

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Kunde inte vara hemma idag.

Vissa dagar är det bara så. I morse skulle vi tvätta, det var fint väder med sol och barnen lekte precis utanför vårt fönster. Man blir så glad att se när dom hoppar, skrattar och busar med varandra. Theo satt hos mig nära vardagsrums fönstret och följde barnen med blicken och tittade uppmärksamt på vad dom gjorde. Synd att han inte kunde vara en av barnen som sprang och lekte där ute. Ja idag är det en sådan dag där verkligheten hann i kapp mig. Då vill jag ut, se folk och försöka att ha hjärnan upptagen med så mycket intryck så att jag inte kan tänka på vårt liv.

Ja, nu var det dags igen för nästa bakslag. Tommy gick in på försäkringskassans hemsida för att se när jag skulle få mina pengar. Det blev en otrevlig överraskning, jag skulle inte få några pengar! Hm konstigt sa jag, för att min kordinator skulle skicka mitt sjukintyg till FK. Tommy ringde dit och dom sa att dom inte hade fått något intyg. Ja, vad skall man göra? Hyran skall betalas plus alla andra räkningar och Tommy ska åka imorgon, var är mina pengar? Ja, idag har jag skickat en kopia på sjukintyget och nu är det bara att hoppas att det går snabbt för dom att betala ut pengarna. Får man göra sådana fel? Hur kan det bli så fel jämt? Varför blir det så fel med oss? Listan kan bli hur lång som helst, men vi kommer nog aldrig att få något svar.

I alla fall så var vi ute hela dagen och Theo var ganska glad att få åka så länge i sin vagn och bara titta på folk. Hoppas att han kan sova gott och länge inatt.

Imorgon så åker Tommy, trist men nödvändigt.

Jag träffade mina systerdöttrar idag, trevligt att se dom det var ett tag sen sist. Tack "Danni" för en trevlig stund tillsammans, hoppas att du tittar in och hälsar på moster. Och du Isabela har blivit så stor gumman, hoppas att även du har tid att komma förbi och leka med Theo.

Ikväll så har vi träffat "mormor" och druckit te med henne. Skönt att få träffa henne, det är alltid lika trevligt. Nu ska jag vara med Tommy, för som sagt han åker klockan ett i morgon.

Önskar en en bra natt.

Kram/Paula

 

Söndagen den 25 april 2010 kl. 00:41

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238