Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Lite bättre

mår vi, men vi har inte fått tillbaka matlusten än. Theo har inte ätit så mycket och han vägrar att dricka vatten nu, vet inte vad det beror på men han vägrar helt enkelt. Han får ju i sig vätska när han dricker sin välling men jag tycker ändå att han skulle behöva mera. Nu hoppas jag att vi får vara friska och ha en lugn och trevlig helg för på söndag så åker Tommy iväg och jobbar. Det känns bra för att man får lite mer pengar och tråkigt samtidigt för att vi kommer att vara själva. Jag hoppas att Theo mår bra och får sova bra på nätterna så att jag orkar med. Men det kommer nog att gå bra, jag har ju Markus hemma och han är duktig och hjälper oss jätte mycket. Ja han fyller snart 16 och det får han fira med mig och Theo för hans store bror är borta och Tommy med. Det får gå det med och sen firar jag och Tommy vår 4e bröllopsdag dagen efter Markus födelsedag, men det får vi fira med att prata i telefon. Men vi får tänka positivt att Tommy kan tjäna lite extra pengar som vi så väl behöver.

Det blev inget bad för Theo igår, det var tråkigt för det hade vi sett fram emot. Men Markus har sagt att han ska åka dit på Onsdag med mig och Theo. Kul att Markus vill se hur det ser ut och hur det går till när hans lillebror tränar. Sen håller jag på att kolla runt om det finns någon teckenspråks kurs som vi kan gå. Det känns som vi behöver lite mer kurs än det vi får idag.

 Jag har varit hos läkare idag, jag tappar massor med hår, har mardrömmar och kan inte sova. Så jag fick lite medicin, får se om det hjälper.

Tack Jenny för att du ringde, du vet precis när du ska höra av dig.När jag mår som sämst då hör du av dig, du kan konsten att få mig på andra tankar. Du skulle kunna passa som kurator, ett tips! 

Tommy ska jobba imorgon, får se hur det går, han har ätit middag idag första gången sen i söndags. Hoppas att han får sova hela natten så han har energi imorgon.

Så imorgon är det bara jag och grabbarna hemma på förmiddagen, får se vad vi hittar på och hur natten har varit. Min mage är inte bra än, men det gör inte lika ont nu som det gjorde innan och det är jag glad för.

Önskar er en god natt

Kram/Paula

 

Torsdagen den 22 april 2010 kl. 21:59

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238