Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Dåliga än

och så var det Markus tur. Stackars han har inte sovit något i natt. Jag har fruktansvärt ont i magen och det vill inte ge med sig. Theo äter inte så mycket och inte vi andra heller. Har pratat med Markus lärare idag och hon sa att bästa medicinen för magsjuka är salta pinnar och Coca Cola. Så nu har jag fixat det, får se om det funkar. Tommy mår inte bra heller, han är trött och har ingen energi. Det är inte så konstigt för han har inte ätit mat sen i söndags. Så nu kanske vi kan komma i vår badkläder, beach 2010 här kommer vi. 

Det har varit väldigt lugnt idag med, alla ligger här och där, det ser ut som om man är på kollo. Ingen fart i någon av oss. Vi hade tvätt tid idag, men vi orkade inte tvätta. Det kommer en dag imorgon med.

Sen vill jag passa på att tacka Markus fröken som erbjöd sig att gå och handla till oss. Tack ska du ha det var snällt av dig.

Orkar inte att skriva mer idag önskar er en trevlig kväll!

Kram/Paula

 

Onsdagen den 21 april 2010 kl. 17:56

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238