Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Magsjuka

Igår skrev jag ju att jag inte mådde så bra och i natt var det dags för mig. Det blev till att springa på toa ett flertal gånger. Halva natten gick och Theo var också vaken flera gånger. Han kräktes lite i morse också, men idag har han faktiskt ätit lite mat.

Han har druckit två flaskor välling också. För min del har jag bara ätit skorpor och druckit blåbärssoppa. Alla har varit så trötta hela dagen. Vid ett tiden gick Theo och jag och lade oss i vår stora säng och sov gott i mer än två timmar. Kan säga att det gjorde gott. Theo blev sen mycket piggare och var på bra humör. Han satt mycket själv och underhöll sig på egen hand. Paula mår inte något vidare hon heller, så vi får väl se hur natten blir. Det är bara Markus som mår bra än så länge.

Paula har ringt runt idag och avbokat ett flertal möten som vi skulle haft i veckan. Det känns lika bra, för man vill ju inte smitta ner folk i onödan.

Nu ikväll ringde Paulas störste grabb och pratade med mig och Markus. Kul att få prata lite med honom och höra hur han har det.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Vi har bara tagit det lugnt och försökt att krya på oss. Nu hoppas vi att natten blir lite bättre än förra och att vi får sova.

Ha det bra!

Tommy

 

Tisdagen den 20 april 2010 kl. 21:47

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238