Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ingen matlust.

Theo har varit lite bättre idag, han har i alla fall fått behålla maten. Men han har bara ätit lite ris. Han ville inte ens ha sina majsbågar som han annars älskar. Det ända han ville ha var vatten, ni skulle sett hur han drack. Var orolig att det skulle komma upp igen, så man ville ju inte ge honom allt på en gång.

På eftermiddagen ville han ha sin ...ing (välling), så han drack nästan en hel flaska. Men ikväll när han skulle lägga sig så var det tvärstopp, ingen välling alls. Antagligen vaknar han mitt i natten och vill ha, så det är väl bara att ställa in sig på det.

Natten som gick var inget kul alls. Han vaknade hela tiden och gnällde, så det var bara att stiga upp och ge honom nappen. Vi turades om och Paula var uppe flera gånger när jag sov. I morse när jag vaknade mådde jag inte så bra, dessutom var jag väldigt trött. Så jag skickade ett sms till chefen och sa att jag inte kom idag. Då kunde jag lägga mig igen och sova lite till. Vi får väl se hur det blir i morgon, just nu mår jag sådär. Det är något som inte är som det skall, men vad vet jag inte.

Theo har sovit mycket idag, han har inte orkat vara uppe så länge i sträck. Det tar hårt på kroppen när man är magsjuk och inte kan få i sig någon näring. 

Idag ringde chefen från jobbet och frågade om jag var intresserad av att åka på montage. Det är ett bygge nere i Sundbyberg som vi skall lägga tak på. Både Paula och jag tycker att det är bra att jag får åka iväg och tjäna lite extra, men det är bara en vecka så det ger ju inte så mycket. Skulle ju hellre velat åkt till Norge veckan därpå men det verkar ju inte bli så, tyvärr.

Nu skall jag bara ta det lugnt.

Ha en skön kväll.

Tommy

 

 

Måndagen den 19 april 2010 kl. 20:44

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238