Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Byta, byta och byta

Dagen började alldeles som vanligt. Theo vaknade vid sex tiden fast vi hade väckt honom klockan halv tio i går kväll när vi skulle åka hem från Vårby. Han fick sin välling och vi tog upp honom från sängen. Paula tog första skiftet och tog hand om lilleman, så jag sov lite till, vilket var skönt och välbehövligt. När det gått ett par timmar så var det min tur. Han fick gröt, fast han var inte så intresserad utan åt bara ungefär hälften.

Hade tänkt att gå ut med Theo i vagnen, men det blåste så kallt så det fick bli en biltur i stället. Vi åkte iväg och körde lite här och där och när vi varit ute ungefär en timme  tänkte jag åka hem igen. Men då hade han somnat i stolen så då var det bara att köra vidare. Efter några minuter började han hosta och rossla, jag tittade bak och då kräktes han flera gånger. Huvvaligen!!! Jag körde en bit fram där jag kunde stanna. Sen blev det till att torka och ta av honom kläderna. Som tur var har vi en ryggsäck med lite extrakläder i bilen och nu fick jag användning av dom. Det hade kommit på bilbarnstolen också, så han fick sitta på en handduk. Ok, då var det bara att köra hem, men efter att vi kört en liten bit så var det dags igen. Inte lika mycket denna gången, vilket var en liten tröst i alla fall. Torka, torka och sen hem så fort det gick. Väl hemma så blev det ett byte till och sen i säng med honom. Sen kräktes han flera gånger till så det blev till att byta både kläder och sängkläder några gånger. Tvättkorgen fylldes oroväckande snabbt, så vi kollade tvättstugan om det möjligtvis skulle finnas någon ledig tid. Men nej, det fanns inte! Då fick vi en idé, grovtvätten och där fanns det tid klockan tre till sju. Det var skönt, för klädseln till barnstolen var i stort behov att en tvätt.

Nu har han behållit maten, men det är klart, han har inte ätit så mycket heller. Det har mest blivit lite ris och vatten. Hoppas nu att det blir bättre och bättre. Han är mycket trött och har nog lite feber också. Klockan är bara halv fem men han somnade på en gång när vi lade ner honom.

Det är ju svårt att säga var han har blivit smittad eller om det bara är något han ätit eller om han blev åksjuk, fast det brukar han ju inte bli. Hur som hellst så känner man på en gång att man mår lite illa när man känner efter. Men det är nog mest psykologiskt. Det är väl bara att vänta och se vad som händer.

Imorgon är det ju tänkt att jag skall börja klockan 06.00 så då får man gå upp i ottan.

Vi har visst ingenting inbokat i morgon och det är kanske lika bra det om han nu inte mår så bra.

Ni får ha det så bra.

Vi hörs.

Tommy.

 

Söndagen den 18 april 2010 kl. 17:37

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238