Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Med nära och kära

har vi tillbringat vår dag. Vi åkte till stan efter att vi hade städat här hemma. Theo vägrade ju att sova så då tyckte vi att vi kunde gå vår promenad. Det var inte så fint väder men det var skönt att gå en runda på stan och vi träffade några vänner också.  Senare åkte vi hem och lade ner honom och då sov han en stund. När han hade vaknat då matade Tommy honom och sen var det bara att ta fram finskjortan, då var det var dags att åka till Arvid för han hade kalas idag. Theo var på strålande humör så det var trevligt att bara kunna sitta och prata med Saras moster som jag inte har träffat på flera år. Hon har hjälpt mig så otroligt mycket, så vi hade jätte mycket att prata om.  Jag har lovat att jag skall ringa henne på måndag för hon skall hjälpa mig att leta efter någon som har kurs i teckenspråk. Hon är helt underbar så mycket som hon har hjälpt och vill fortsätta att göra det också. Tusen tack. Vi var där i två timmar och sen var det dags att åka hem och mata Theo och laga middag till mig och Tommy. Markus hade åkt till en kompis på eftermiddagen. När jag hade middagen klar, då kom jag på att jag ville träffa mera folk. Jag har haft en ganska jobbig natt med massor av mardrömmar, så jag ville tänka på något annat. Så jag ringde till Louise, men dom hade redan ätit middag. Men med lite övertalning så kunde hon tänka sig att äta lite till så vi packade mat och Theos välling och åkte hem till dom. Det var super trevligt att invadera deras kök. *ler* Vi åt mat och sen blev det ostbricka med Yatzy. Mmm gott, mysigt och mums, allt på en gång. Så tusen tack till Louise med familj för en trevlig kväll. Så nu är vi hemma igen och sängen skriker efter mig. Hoppas att ni också har haft en trevlig dag/kväll.

Kram till er alla

Paula

 

Lördagen den 17 april 2010 kl. 23:02

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238