Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Inte en bra dag

för Theo, han var inte så glad. Väldigt grinig och ingenting var bra. Han har fått massor med små röda prickar runt munnen och på kinderna och vi vet inte vad det kan vara. Han klagade även när vi åkte bil. Vi har försökt förklara för honom att det finns något som heter trafikljus och då måste man stanna när det är rött, men lilleman har inte förstått det än. Tommy har varit ledig idag, skönt att han fick sova nästan två timmar extra, sen var det min tur att sova.

De blev inte så mycket gjort men vi har städat och kuratorn var här klockan två. Sen  tänkte vi åka in till stan och promenera lite där, men det haglade så vi körde till affären och letade efter Theos favoritgröt istället, men den fanns inte där. Så vi åkte hem och matade Theo för  18:00 skulle vi träffa en kompis till mig. Det var trevligt för det var ett tag sen sist och då finns det mycket att prata om. Markus har varit hos en kompis efter skolan.

När vi kom hem så ringde jag till min äldsta son och kollade läget med honom. Han låter mer bekant nu. Skönt att få prata med honom när han är inte påverkad av något. Vi pratade nästan i en timme, jag blir glad men vill inte ta ut något i förskott. Vi får ta en dag i sänder. Nu får jag önska er en trevlig helg.

Ha det bra alla där ute

Kram/Paula

 

Fredagen den 16 april 2010 kl. 22:07

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238