Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Två år och åtta månader

Det firade vi med att ligga i soffan och titta på Theos favoritprogram "Vakna med the Voice". Jag och Theo hade det riktigt mysigt och när det var slut på programmet var det dags att äta gröt. Med lite protester gick den ner. Tack Danni för att du letade efter gröt i många olika affärer i Stockholm. Men som jag sa till dig så skulle det bli svårt att hitta, till och med i storstan. Tommy var inne på deras hemsida och där stod att dom beklagar att det är slut på hyllorna, men att det skall komma tillbaka i slutet på v. 15. Så nu är det bara att gå ut och leta till helgen om det har nått Ö-vik.

Idag var specialpedagogen här klockan elva. Hon tränade med Theo och det gick bra till en början, men sen kom en hantverkare hit och då tappade han koncentrationen. Dessutom var han trött och hungrig, så det blev inte så mycket till träning idag. Men lillgubben gjorde så gott han kunde ännu en gång. Han fick lägga sig för att sova efter maten och då kunde jag också pusta ut. Han vaknade en halvtimme innan Tommy kom hem och hann träffa honom en kort stund. Sen var det dags för Tommy att åka iväg igen för att träffa psykologen och medan han var där så gick Markus, Theo och jag till tvätt stugan och startade tre maskiner tvätt.

Jag fixade middagen och Theo var väldigt missnöjd, så Markus fick vara med honom under tiden. Nu har vi nattat Theo och vi skall bara vara.

Ni får ha en trevlig kväll.

Kram Paula

 

Torsdagen den 15 april 2010 kl. 19:48

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238