Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Bad-dag

Tommy kom hem klockan 08:15 och hämtade oss. Vi skulle för första gången gå och bada med Theo. Det var pirrigt för vi visste inte hur han skulle reagera, men tack och lov så skrattade han och tyckte att det var helt underbart. Det var jätte mysigt där med fin utsikt till stan, vattnet var varmt och det fanns musik också, plus en jätte trevlig sjukgymnast. Så vi hade det jätte mysigt och nu längtar vi redan till nästa Onsdag. Vi har haft "prata själv" gubben här hemma idag också och nu är han klar, tack och lov. Men jag måste få säga att han är väldigt duktig och nogrann när han jobbar. Ska berätta nåtom när han var här. Både på förmiddagen och eftermiddagen så ringde hans mobil och då pratade han med sig själv igen. -Men fattar ni inte att jag inte har tid, med det jobbet jag har? Det sa han innan han svarade i telefonen. Han var rolig i alla fall och jag kommer nog att sakna hans prat med sig själv i morgon. *ler*

Senare åkte vi till "mormor" och hälsade på. Vi har inte sett henne på två veckor för hon har varit i fjällen, så det var riktigt trevligt att få träffa henne igen. Vi bestämde att hon skulle komma hem till oss och äta middag. Vi åt tacos och det var riktigt trevligt att få rå om henne igen.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Fint väder och snön är snart borta och vi försöker att stå på benen. Det låter ganska bra! Skönt när det flyter på, det gillar vi.

Theo har kämpat med sin mage idag, men ikväll så fixade han det. Skönt för honom, det är inte roligt när magen krånglar jämt. Nu ska jag sitta framför TVn och bara vara, imorgon så kommer specialpedagogen hit.

Ha en trevlig kväll

Kram/Paula

 

Onsdagen den 14 april 2010 kl. 21:36

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238