Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Jag och Theo

hade det väldigt lugnt idag. Han var jätte trött efter gårdagens kramper, så jag kunde hålla på och jobba här hemma. Han satt i sin stol och pratade med mig och skrattade, det var riktigt mysigt. Jag lade honom vid tio tiden, då var han ganska trött och sen sov han ända till 12:30. Det har aldrig hänt förr, men vi tror att det beror på att han hade så många kramper igår.

Det kom en målare hit eftersom vi skall få ett rum tapetserat som plåster på såren för det som har hänt med vår granne. Så då var det slut på friden, han gick fram och tillbaka och pratade med sig själv. Han rev ner tapeten och blev arg eftersom det var så dåligt tapetserat, usch vad han beklagade sig över hur mycket spackel det skulle gå på väggen. Jag gjorde det inte lättare för honom när jag valde  en tapet med mönsterpassning. Usch, men så kan det bli ibland. Så imorgon bitti så har vi "prata med sig själv" gubben hemma hos oss igen. Theo tyckte inte att det var så bra att han kom hit och gick fram och tillbaka. Han grät och blev på dåligt humör. 

När Tommy kom hem från jobbet skulle jag gå på kurs, så vi bytte av varandra. Han hämtade Markus hemma efter skolan och dom var ute och körde med Theo. Jag var borta i en och en halv timme och dom plockade upp mig på vägen hem. Theo skulle äta middag och det skulle vi också. Nu ikväll så hade Theo väldigt svårt att somna så han fick sin medicin och till slut så somnade han.

Nu ska jag också gå och lägga mig för att imorgon bitti kommer målaren hit igen.

önskar er alla där ute en bra natt

Kram/Paula

 

Tisdagen den 13 april 2010 kl. 22:37

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238