Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Mening med livet?

Ja, det har jag frågat mig själv tusen gånger, när allt går åt skogen hela tiden.  Nu är det inte fråga om att spela martyr, det bara är så. Jag föddes inte med rumpan mot månen, den saken är säker. Så fort det någon gång går lite bra för oss så händer det alltid något och allt bara vänder. Nu var vi glada för att Tommy skulle få tillbaka pengar från skatten. Ja visst det var jätte bra tills jag fick mitt skattepapper och där stod att jag ska betala över 10 000. Fattar inte hur, men jag har varit sjukskriven ganska länge nu och jag kan inte påstå att det är någon jätte lön jag får, men nu ska jag alltså betala in tio tusen. Men det är inte så mycket att göra åt och jag orkar inte gråta längre.

Theo har varit med mig nästan hela dagen, men han har inte mått så bra. Han krampade ganska så mycket och kunde inte koppla av. 

Mitt på dagen kom två vänner förbi och kollade läget. Det var snällt, men sen vet jag inte om jag är så mycket till sällskap just nu. Tack Danni för att du ringde och kollade vilken gröt Theo skulle ha. Jag hoppas att du hittar den i storstan, tusen tack gumman.Den som fanns på nätet var dyr.

Vi var och åt middag hos en kompis, hon ringde och bjöd dit oss. Tack ska du ha för en trevlig middag.  Min son ringde ikväll och vi pratade nästan i en timme. Han mår lite bättre, men långt ifrån bra. Som sagt så har han några månader att kämpa tills all skit går ur kroppen. Vi tar en dag i taget och lovar ingenting så att man inte bli så besviken sen. Jag/vi finns här för honom, men han har sitt och han kan inte gå tillbaka till det gamla. Han kan ju förståss, men då kommer jag inte att finnas här. Jag skulle inte orka gå genom allt en gång till.

Nu håller jag på att laga massor med mat som ska frysas sen, det kan vara bra att ha när man inte kan laga eller inte har tid. På dagen blev det ingenting gjort eftersom Theo inte hade en bra dag.

Vi var nere på badhuset och köpte sk badblöjor som han ska ha på Onsdag när det blir badträning.

Tommy ringde från jobbet och berättade att det blir skiftgång för honom nästa vecka och framåt. Vet inte hur det skall gå på kvällarna varannan vecka när han jobbar. När det är sena veckan jobbar dom till halv ett på natten !! Men det är klart då börjar han inte förrän halv tre. Ja, vi får försöka att fixa det på något sätt. Markus får hjälpa till med Theo.

Men nu måste jag nog jobba vidare.

Kram på er alla.

Paula

 

Måndagen den 12 april 2010 kl. 22:08

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238