Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Skön Söndag

Det känns nästan som om våren är på väg hit till Ö-vik också. Efter en mycket lång väntan så har solen hittat fram och töar på snötäcket. Man kan faktiskt se lite gräs på marken, inte grönt men det syns iaf. Idag åkte vi till Louise som bor på andra sidan staden och väl där så gick vi ut en liten runda i vårvädret. Luften är inte så varm än, men solen värmer skönt. Äntligen kanske man kan börja att gå promenader med Theo, som han ju gillar. Dessutom får man ju välbehövlig motion! På vintern är det inte så inbjudande med all snö på trottoarer och gångstigar. Nu är det bara en massa hundskit som folk har "glömt" att plocka upp. (Hm)

Theo har varit på bra humör idag, det beror kanske på vädret och att vi var ute två gånger. Dessutom var vi ute och körde bil en sväng. När vi kom hem från Vårby var Theo hungrig och trött, så Markus tog in honom, gav honom mat och lade ner honom i sängen. Paula och jag körde iväg under tiden, för vi skulle handla lite mat. När vi kom tillbaka sov han gott. Vi tog varsin kopp Te och satte oss på en bänk på uteplatsen. Nu var det ett tag sen man kunde sitta där. Men trädgårdsmöblerna får nog vänta ett tag till. När vi satt där kom några grannar och började prata, så vi hade trevligt där i solen. Efter ett tag vaknade Theo så jag klädde på och tog ut honom. Han fick ut sin gåstol så att han kunde gå runt lite. Det gick väl så där, för han är inte van att gå med skor på fötterna, så det blev lite gnäll.

I morgon är det ny vecka igen och då skall jag jobba 75%. Vi får väl se hur det går, men än så länge har det bara känts bra att komma igång att jobba igen. Veckan har en hel del på programmet som vanligt. Bland annat så ska ju Theo bada på Onsdag, det blir intressant att se hur han reagerar på det. Blir säkert något att skriva om här på bloggen. 

Nu får ni ha det så bra.

Tommy

 

Söndagen den 11 april 2010 kl. 21:16

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Gårdagen

var ganska lugn, men Theo mådde inte så bra då heller. Han kände nästan inte igen Markus och mig hans mamma, det har hänt för. Tack och lov varar det inte så länge, men det är så trist när det väl händer. Ingenting var bra, han bara skrek och hans tårar rann ner för hans små kinder. Tänk om man kunde veta vad som händer i hans lilla hjärna. Efter ett tag så tog Markus, Theo på en promenad i det fina vädret som vi hade igår. Mitt på dagen åkte vi med Theo en sväng i bilen och han blev mycket lugnare sen på eftermiddagen. 

Malin och hennes familj kom på besök.  Det var lika trevligt som vanligt, tack för en trevlig eftermiddag och kväll. Theo hade jätte roligt med Vilmer, som spelade på Theos hund och dansade för honom. Det var roligt, Theo skrattade och njöt av dansuppvisningen.Tack Vilmer för att du är så go med Theo.Sen kom en annan kompis och var med oss hela kvällen. Tiden går fort när man har trevligt, så snart var det dags att lägga ner Theo. Malin och hennes familj åkte hem lite senare och vi skjutsade den andra kompisen hem. Tack alla för en trevlig dag.

Idag är det också fint väder. Hoppas att Theo mår bättre. Markus tog hand om Theo imorse i en timme, så att jag och Tommy kunde sova. Tack Markus

Trevlig helg

Kram Paula

 

Söndagen den 11 april 2010 kl. 09:36

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238