Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

lugn dag

idag. Jag var hemma med grabbarna och Tommy var på jobbet. Han skulle gå kurs också, så han slutade lite senare än vanligt. Kuratorn var här på förmiddagen, skönt att få prata ut och hon var med mig i två timmar. Men jag fick tyvärr avboka den andra tiden som jag hade på eftermiddagen, för Theo mådde inte så bra och Tommy var ju på kurs. Ibland blir det bara så, det är inte alltid som det går som man har tänkt sig. Ja, det vet vi så väl.

Theo var som sagt inte på så bra humör, så jag och Markus klädde på oss och tog en promenad i regnet. Han blev lite lugnare och det var skönt att få se honom koppla av. Vi väntade på att Tommy skulle komma hem så att vi kunde åka ut med bilen. Då passade vi på att gå och handla lite och en kompis till oss åkte med. Det var trevligt att få träffa dom, men jag var inte så pratglad så hennes son undrade vad som hade hänt eftersom jag var så tyst. Jag berättade att jag inte mådde så bra och att jag känner mig ledsen.

Senare ringde Malin och undrade om vi skulle vara hemma. Det skulle vi, så hon och hennes familj kom förbi och var med oss under kvällen. Trevligt, mycket trevligt, tusen tack till er för en trevlig kväll. 

Sen är det en sak som jag tänkte fråga er som läser denna blogg. Theo tål inte mjölk, men det finns inte så mycket gröt att välja till honom. Det finns dock ett märke som har två olika smaker, en är banan och den andra är äpple. Varje sommar brukar den gröten försvinna från butikshyllorna, panik vad skall han då äta? Men nu är det inte ens vår och vi hittar den inte i affärna här i stan. Banangröten hittade jag, med det fanns bara tre paket och dom köpte jag, men jag skulle vilja få tag i äppelgröten, den är Theos favorit. Så om ni hittar den sorten där ni bor, tror ni att ni kunde vara snälla att köpa och skicka till oss, vi betalar givetvis! Den heter  EnaGo mjölkfri äppelgröt. Nu ska jag gå och sova.

Önskar er en bra natt

Kram/Paula

 

Fredagen den 9 april 2010 kl. 22:25

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238