Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Sover bra.

Theo sover bra här i Skåne. Han vaknade halv sju i morse och när han hade fått sin välling, så somnade han om och sov till kvart över åtta. Det är så skönt att få sova ut lite nu när man är på semester.

Men lite senare framåt lunch, så blev han gnällig och ville ut och åka bil. Vi körde en liten runda och vi hälsade på en kompis till mig och hans mamma. Dom är trevliga och det är tradition att alltid hälsa på dom när vi är här nere. Theo blev så trött när vi var där, så han höll på att somna först i Paulas och sen i min famn. Men han kämpade emot så han slapp sova. Vi åkte tillbaka till min moster för det började närma sig läggdags för lilleman, men han ville busa lite innan han skulle sova. Fast det dröjde inte så länge innan han gned sina stora bruna ögon och visade att det var dags. Han drack upp nästan hela flaskan med välling och fick lägga sig i sin säng.

Jag gick över till grannen för att prata med en "gammal" arbetskompis, som var och hälsade på hos föräldrarna. Då kom även en annan kompis som jag arbetat tillsammans med. Kul att träffa dom igen för man har ju ganska mycket att prata om.

Under tiden som jag var borta hade Theo vaknat ett par gånger och skrikit. Första gången hade han satt sig upp i sängen och letat efter nappen och andra gången hade han också tappat bort den, men då var han riktigt arg för att han inte kunde hitta. Men det är så kul, för när man stoppar in nappen i munnen på honom så slocknar han direkt. Nu hoppas man att han sover lika bra inatt, så att vi får lite av en sovmorron.

I morgon ska det visst bli fint väder här. Man fattar inte riktigt att all snö är borta, det var ju bara i Onsdags som det var full vinter. Men det är ju klart, vi har ju färdats mer än hundra mil. Man blir glad när man hör fåglarnas sång, då blir man påmind om att det trots allt snart är sommar igen.

Vi har inga direkta planer för i morgon heller, utan tar det som det kommer. Man ska inte planera för mycket när det inte är nödvändigt. Vår vardag är i vanliga fall full av möten och tider att passa, så när man inte har allt sådant så känner man sig fri.

Kanske vi hittar sladden så att vi kan föra över bilderna. Har tagit en hel del nu som vi gärna skulle visa för er.

Nu ska jag umgås med min familj, så ni får ha en skön kväll.

Glad Påsk till er alla.

Mvh Tommy

 

Fredagen den 2 april 2010 kl. 22:13

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238