Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Nu är vi i Skåne!

Resan har gått jätte bra, det var inte så mycket trafik och Theo var jätte glad. Men vi hade ganska mycket dimma från Gävle och ända ner till Skåne. Vi lämnade Markus hos en kompis och sen körde vi tre andra vidare. Vi skall plocka upp honom när vi åker hem på måndag. Klockan hann bli 01:00 innan vi var hemma hos Tommys moster, men dom satt uppe och väntade på oss! Det är så trevligt att få träffa dom igen, det var ju ett tag sen sist. Theo var också överlycklig att få träffa dom, han skrattade och tittade runt i huset, men jag tror att han kände igen sig. Han har varit här så många gånger ända sen han var 3 veckor gammal. I morse sov han tills klockan var 8:30, fast han hade vaknat vid sjutiden och fått välling innan, wow vilken kille. Vi gillar skåne luften.Idag var vi med Mats hela eftermiddagen, så tack Mats för en trevlig eftermiddag! Vi var på Väla, (det är ett stort shoppingcenter med mer än 100 butiker) och vi har varit på min favorit affär City gross.

Det är helt underbart här nere, det finns ingen snö, vilken fröjd för ögonen! *ler*Blommorna har börjat att titta fram och ikväll sjöng fåglarna så vackert, känns som vår i luften. Theo har också varit jätte glad, han skrattade när han tittade på folk. Han kan verkligen konsten att charma folk, vår lilleman.

Så nu ikväll är vi här hos moster och tar det lugnt, för gårdagen känns i kroppen än. Hade tänkt nog inte tänkt att vara uppe så länge ikväll, fast nu är det snart midnatt!

Hoppas att det blir soligt och fint i morgon. Då kanske vi kan åka ut på en liten utflykt.

Ni får ha det så bra.

 

Mvh Paula, Tommy och Theo.

 

Ps.

Glömde kabeln mellan kameran och datorn, så det blir kanske svårt att lägga in bilderna vi har tagit. Ska försöka att fixa på något sätt.

Ds.

 

Torsdagen den 1 april 2010 kl. 23:57

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238