Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vi packar för. . .

idag så åker vi ner till Skåne! Det är så skönt att få komma bort några dagar. Igår var Theo på jätte glatt humör, han skrattade och busade som bara den,det är kul att se honom så där glad.

- Jag har upptäckt paradoxen att om jag älskar någon tills det gör ont, så finns det ingen smärta kvar, utan bara kärlek. Man får ha sina små knep för att överleva.

 Så tillbaka till igår, då var A som är sjukgymnast här hemma hos oss. Måste bara säga att hon är helt underbar, hon kör 100% när hon jobbar. Hon tycker att vi ska jobba för att Theo ska gå nu. Hans högersida av kroppen vill, men den vänstra vägrar, så vi får jobba på om och om igen tills vi vinner över den vänstra sidan. Sedan kom Louise och Lova och hälsade på, väldigt trevligt att få umgås med dom fast vi är så snurriga i huvudet som vi är.

Theo ville inte somna igår och det har han kämpat med denna veckan. Jag vet inte om det har med sommartiden att göra eller vad det är, men vi gissar starkt att det är klockans fel.

Vi har packat lite och nu väntar jag bara på att Tommy ska komma hem från jobbet och Markus från skolan. Vi ska bara packa resten, så att vi kommer iväg i tid, det blir annars så sent innan vi kommer fram. Lilleman protesterar, jag gissar på att hans mage kurrar och skriker efter gröt. Bäst jag skyndar mig innan han låter som en tiger. 

Vi får se om det blir nån blogg där nere. Önskar er en trevlig dag.

Kram/Paula

 

Onsdagen den 31 mars 2010 kl. 09:47

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238