Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Söndags stek

Efter många funderingar så kom Tommy på att det skulle vara gott med söndags stek. Det blev väldigt gott, och både han och Markus var såå nöjda. Theo åt jättemycket, men av något annat jag tog från frysen. Får väl se hur mycket välling han orkar med när det blir dags och nu är det ju en timme tidigare också.

Fast jag är helt orkeslös och jag vet inte vad det är som händer med mig just nu. Tankarna står stilla, jag pratade med L tidigare idag i telefon och rätt som det var så frågade jag om vad det var jag skulle säga, som om hon visste det.Jag blir så himla rädd för att jag inte känner igen mig själv och det gör inte saken lättare när man bli rädd. O vad jag längtar efter ett normalt liv. Jag är jätte glad att Theo gör sina framsteg och vi vet att allt måste gå i hans takt. Vi tecknar, vi pratar samma sak om och om igen så att hans hjärna ska uppfatta något, sen är det borta igen och vi får börja om med samma procedur igen, som en trasig skiva. Det tar massor med energi och kraft ifrån oss.

Sen kommer dom stunderna när han gör något tecken och man fyller på förrådet med masssor av energi och kraft igen. När dom stunderna kommer då han inte ens verkar känna igen oss eller Markus,  då blir det ett enormt tomrum som man inte vet var vi skall ta energi ifrån för att fylla. Tänk om det fanns en "laddare" där man  bara kunde trycka på en knapp och så var man pigg och alert igen, oj vad lätt det skulle vara.

Theo har varit gnällig och trött i dag, men han har inte sovit så mycket heller, dessutom har han en hick-dag och det kanske stör honom. Jag städade några kökslådor idag och gjorde middag, mer orkade jag inte.

Så helgen har varit väldigt jobbig känslomässigt och imorgon skall vi till sjukhuset med Theo för han skall träffa en Docent på ögonavdelningen klockan 11:00. Hoppas att man slipper sitta i väntrummet i en timme som man brukar få göra. Han brukar ju äta lunch 11:30 så vi får se hur det går.

Jag ska försöka att inte tänka på eller ta ut problemen i förskott.

Min man tyckte att jag borde anmäla mig till en någon sorts Dansträning som ska börja nu den 21 april, hm orkar jag det? Tommy tycker att det kan vara bra att få träffa andra och att få lyssna till musik och man kanske kommer på andra tankar. Han är helt underbar, tack för att du finns Tommy!

Igår när vi gick och lade oss så viskade jag till Tommy, - vad har vi att se fram emot när vi blir gamla? Han svarade, -vad menar du med det?  Jag sa att till våra barn brukar man säga, -vänta tills du är 18 så att du kan gå på krogen m.m. -Ja, sa han, vi har en hel del att se fram emot. -Vad? sa jag, jag trodde att det bara var att gå och lägga sig ännu tidigare. Vi är 40 och redan i sängen strax efter 21.00. -Jo, sa han vi har ju åldershemmet och rullatorn m.m. Jag kunde inte låta bli att dra täcket för munnen och skratta. Han hade ju rätt, det finns en hel del, inte bara att gå och lägga sig tidigt!

Önskar er en trevlig kväll

Kram/Paula

 

Söndagen den 28 mars 2010 kl. 18:46

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238