Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Trött som bara den!

Kan man vara så himla trött? Jag orkar ingenting just nu, jag skulle kunna sova hela dagen och hela natten med om jag bara fick. Dagen har varit väldigt lugn, min före detta svägerska har varit här hemma med hennes barn. Innan dom kom så åkte jag, Tommy och lilleman för att titta på en soffa som var på annons i tidningen i dag. Den var billig och det passade oss bra, men jag kunde inte titta så länge för dom hade katter och dom har nog legat där. Eftersom jag inte mår så bra, så reagerade jag extra mycket nu. Så det blev ingen soffa utan det var bara att åka hem till vår hårda soffa. Fy, vad jag vantrivs här hemma, man vill inte ens titta på tv, det känns inte som vårt hem längre.

Theo har mått bra idag, han har skrattat och vet ni vad han har gjort? Han har lekt "tittut" med mig medan jag klädde på honom pyjamas. Det var första gången som Theo lekte med mig och jag kan inte beskriva känslan, wow det var helt underbart. Han tog sina byxor framför sitt lilla ansikte och lät dom vara kvar ett bra tag. Jag ropade på honom och fick ingen respons men efter ett tag så tog han bort byxorna och skrattade gott. Han var där, han var med och han visste vad han gjorde, vilken tapper kille. Markus har jag inte sett så mycket av, han sitter inne på sitt rum med en kompis och det är bara dataspel som gäller. Men det får han göra för det är han värd, han har fått svar på sitt Nationella prov i Engelska och han fick VG och MVG, så stolt man kan bli. Så jag tyckte att han kunde få ha en kompis här hemma över helgen och bara vara. Han hjälper oss så otroligt mycket och man måste visa uppskattning också.

Så jag och Tommy kommer nog att gå och lägga oss ganska tidigt idag. Vi får se om vi har mer ork och energi imorgon.

Önskar er en trevlig kväll !

Kram/en mycket trött Paula

 

Lördagen den 27 mars 2010 kl. 20:18

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Hit och dit

så var vår dag igår, usch. Först till habben för det var ju tecken kurs. Det är alltid trevligt att gå dit och lära sig lite nya tecken. Jag vet inte om det var för att vi var där första gången efter en lång ledighet, men det var så svårt att koncentrera sig. Jag och två mammor till hade våra barn med, så jag kommer inte ihåg så mycket av tecknen som dom försökte lära oss igår. Efter åt åkte vi och lämnade Markus på skolan och vi själva åkte hem, matade Theo, bytte blöja och in i bilen igen och ner till stan för att göra lite ärende. Sen var det dags att åka tillbaka till Habben för att träffa  Logopeden. Theo var jätte duktig som vanligthan tränade och jobbade på bra.

Oj,  jag höll på att glömma att skriva att igår när vi var hemma fram och tillbaka för att mata Theo, då gjorde han tecknet för "duktig" igen, när han var mätt. Så duktig han är lillegubben våroch han blev så otroligt glad när vi bekräftade det han hade teknat. Ja, sen var det dags för Tommy att lämna mig hos kuratorn och köra hem med Theo, så att han skulle få sova, han hade ju varit vaken sen klockan 5.00, så han var jätte trött. Kvart i tre hämtade Tommy upp mig medan Markus var hemma med en kompis, (som har sovit över här i natt) han hade Theo och vi passade på att gå och handla två små filofaxer, för vi är jätte trötta på att dubbel boka och att ha massor med lappar i alla fickor. Så när vi kom hem satte vi oss ner med varsin filofax och skrev in alla tider som vi har fått. Så nu vi vet vad vi har att göra tills i Juni.

Vi var för trötta igår kväll för att gå igenom och skriva på bloggen och vädret hjälper inte till så mycket heller. Det snöar idag och igår var det dimmigt och grått helt enkelt, usch nu är jag riktigt less på vintern. Idag ska min före detta svägerska komma hit på förmiddagen,för vi ska gå igenom några saker. Hon var här förra veckan också, trevligt att ha kontakten kvar så att kusinerna inte glömmer varandra. Senare idag ska vi tvätta, vilket är mindre trevligt men man måste ju göra det också ibland. Sen har vi inget mer planerat för helgen, vi tar det som det kommer.

Önskar er en trevlig dag

Kram/Paula

 

Lördagen den 27 mars 2010 kl. 08:44

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238