Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

En Blomma

I dag så fanns ingenting skrivit på almanackan, bara en stor blomma som Tommy hade ritat. Jag skrattade i morse när jag tog fram den, oj en blomma det är inte varje dag som det finns plats att rita en blomma. Tack Tommy, jag blev glad när jag såg den. You make my day! Sen vill jag passa på att gratulera L som fyller år idag, GRATTIS vännen från oss alla.I dag har Tommy börjat jobba från 07:00 till 11:00, så jag och Theo var ensamma på förmiddagen och han var på strålande humor. Jag passade på att filma lite i smyg när han tittade i sin spegel.

 Jag pratade med min äldsta son idag och han hade ont, sen träffade jag honom på eftermiddagen. Har hämtat "lite" tvätt hos honom som jag ska tvätta, man gör ju så gott man kan.

I morgon så finns det inte plats för någon blomma i almanackan tyvärr. Det börjar med Lilla G  9:30 till 10:30, sen ska sjukgymnasten A komma hem till oss och senare på kvällen skall vi ha ett möte. Hoppas att det blir en bra natt så vi känner oss pigga i morgon och orkar med hela dagen. Det är jätte jobbigt med allt runt omkring oss och det gör det inte mindre jobbigt när man inte kommer ihåg så mycket. Det första man gör när man vaknar det är att ta fram kalendern och se vad dagen har att erbjuda. På fredag är det inte mindre heller, Logopeden ska få ett besök och det är Teckenkurs också.

Hoppas att det blir bättre väder med sol i morgon, så att man få lite extra energi. Nu ska Paula gå och sova, är jätte trött.

Önskar er en God natt!

Kram/Paula

 

Onsdagen den 24 mars 2010 kl. 22:07

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238