Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Skönt att träffa Theo

Vad jag saknade honom igår, jag saknade hans skratt hans skrik och att känna hans arm rumt om min nacke, mmmmys lilleman. När klockan var 01:00 då sa jag till Tommy -nä, vi åker hem och väcker "mormor" så kan hon åka hem och vi kan sova i samma rum som Theo, jag ville bara titta på honom. Men det har gått jättebra han sov till strax innan 05.00, då fick han välling av mormor och sov sen nästan till 08.00 i morse. Duktig kille som lät sin barnvakt sova bra och att han själv också fick en bra natts sömn. Jag vill tacka dig "Mamma Mu" för att du var hemma hos oss med båda grabbarna. När Theo hade somnat så spelade Markus UNO med "mormor",  han hade riktigt trevligt. Sen hade dom lite mys med ostbricka och vindruvor mm, trevligt att alla hade det bra.

Jag skrev igår att jag var lite nervös och inte visste vad man skulle prata om på festen...men det visade sig ganska snabbt att det som visst är inne är facebook. Själv så är jag inte på facebook, men Tommy är ibland, så jag brukar gå dit och kolla, men jag förstår mig inte på det. Sen vill vi tacka L och A för en trevlig fest, några av dom som vi träffade igår vill jag hemskt gärna träffa igen, super trevliga människor, så tack än en gång. Jag och Tommy fick sova ända till 09:00, mm jag trodde att klockan gick fel, det var så länge sen sist. Skönt, men jag är jätte trött idag och kanske det beror på att jag sov så länge. Innan vi åkte hem så åkte vill till Scandic och åt hotellfrukost, oj så gott det var. Men bäst av allt var att komma hem och se Theos leende när vi tittade in i köktet, wow vilken varm blick som välkomnade oss hem. För att inte tala om hans kramar, mmm mysigt, han kramade länge och tittade på oss om och om igen.  Han berättade för oss vad han och "mormor" hade gjort, vilken kille.

Sen var det bara att klä på honom och åka upp till Umeå, för vi skulle träffa Jenny, Marcus och lilla Adam som inte är så liten längre. Vi skulle lämna Adams vagn och det är alltid trevligt att få träffa dom. Tack för en trevligt stund.Men på vägen dit så fick Theo två kramper i bilen och en hemma hos dom och en till på vägen hem. Men nu verkar det som att det har lugnat sig, skönt. Nu ska vi läsa för lilleman och lägga ner honom.

Ha en trevligt kväll alla er där ute.

Kram/Paula

 

Söndagen den 21 mars 2010 kl. 19:18

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238