Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Partaj

Idag har varit en kanondag än så länge. Fint väder och Theo har mått bra. Vi väntar på att "mormor" ska komma, snart ska vi gå på party, hmmmm hur gör man då? Det var så länge sen så man har glömt bort det. Vad ska man prata om? Vilka kläder ska man ha? Vad är det som är inne nu? Och sen ska jag och Tommy sova hemma hos "mormor" i stan. Ja det var så länge sen vi hade en konversation som inte handlar om att boka tider, träffa läkare, habben och kramper så jag vet inte vad vi ska prata om. Så lite pirrigt är det, men samtidigt spännande. Vi har en date jag och Tommy, wow! Det känns som när man började träffas, då man var tvungen att raka benen. .

Men en sak är säker jag längtar efter min date.

Tidigare idag så var vi en snabbis hos M och C och småttingarna, vad stora dom har blivit. Det var trevligt, så tack för en trevlig stund. Hoppas att det går bra för "mormor" ikväll, det känns konstigt att lämna Theo för han är med oss överallt, så det kommer att kännas tomt.

Nu ska jag hoppa i duschen och göra mig klar. Önskar er en trevlig kväll.

Kram/Paula

 

 

Lördagen den 20 mars 2010 kl. 17:38

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238