Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Trött, tom och slut

så känner jag mig eller rättare sagt så känner vi oss. Innan Tommy kom hem från jobbet så låg jag och Theo i den hårda obekväma köks-soffan. Man glömmer nästan hur hård den är med en så söt lilleman som ligger bredvid.Vi tittade på Theos favorit program "Vakna med The Voice" och på fredagar är det lite extra för då är det "rappattack". I dag så var det någons föräldrar som hade skrivit till programmet att dom skulle rappa till deras 17 åriga son som dricker 4 liter lättmjölk om dagen, så hans föräldrar var oroliga för deras ekonomi. "Jingelmannen" var klädd som en kossa, åhhh vad Theo skrattade. Så vi låg där tills klockan var 09:00 då det var dags för gröt, det gick bra idag, Theo åt allt och har varit på bra humör hela dagen. När Tommy kom hem från jobbet och lade ner Theo, så passade vi på att ringa några samtal. När Theo vaknade så åkte vi till Ikea och handlade, vi köpte en "stor" spegel till Theo så han kan titta på sig själv, han älskar ju det. Den var billigare än den dom har på habben, om vi skulle beställa "lilla vita huset" som Theo älskar då skulle det gå på tio tusen kronor! Så man kan ju säga att man har sparat många hundra lappar.

På vägen hem så stannade vi på "Dollar Store" och köpte massor med våtservetter för det är jätte billigt där och det går åt många sådana. Till slut åkte vi förbi mataffären innan vi åkte hem, "mormor" skulle komma och vara med Theo lite och äta middag med oss. Det är så att imorgon ska "mormor" vara här hemma med Theo och Markus. Jag och Tommy ska gratta L för hon fyller 30, och vi känner oss så trötta att vi måste få ladda batterierna. Därför har "mormor" lånat ut hennes lägenhet i stan så att jag och Tommy ska få sova över där och hon sover här hemma med killarna. Tusen tack "mormor",det kommer att kännas konstigt att det är så tyst och att man inte behöver viska. Att vi kan ligga i sängen och prata, wow vilken känsla. Älskar dig "Mamma MU"vi behöver det så väl. Nu är jag helt slut, jag har varit vaken sen kl 04:00.

Önskar er alla där ute en trevlig helg!

Kram/Paula

 

Fredagen den 19 mars 2010 kl. 22:18

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238