Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Dåligt humör, vad är det?

Ja, fråga Theo. Det har varit ganska mycket idag som jag sa igår. Det var inte bara en man utan det var två till och med, som kom från Vägverket. Dessutom var dom väldigt trevliga. Dom berättade för oss vad som finns och dom behövde bara titta på Theo så visste dom precis, ja det är ju deras jobb. Sen gick vi ut för dom skulle titta på vår bil. Först var det tal om ifall Theo skulle ha rullstol, så fanns det möjlighet att lyfta in den direkt i bilen på något sätt och sen sätta fast den. Men sen pratade dom något om att vi skulle ta bort en passagerarstol och han skulle ha en extra bred specialstol som gick att svänga ut så att vi inte behövde lyfta upp Theo i bilen. Men det slutade med att vi valde en annan variant i stället, det är som en snurrplatta som sätts under bilbarnstolen. Då kan man sätta honom rakt in och sedan svänga runt hela stolen med Theo i. Dom skulle höra av sig från Fk framöver. När det blir godkänt skall vi åka upp till Umeå och kolla vad som finns. Så  var det maratonet avklarat.

Sen åkte vi till vårdcentralen för jag skulle ta cellprov och det finns ju mycket att säga om det. Hon var inte så proffsig den som utförde det, aaaj det kändes.

Direkt efter var det dags för habilitering och där var Theo jätte glad.  A spelade och sjöng för Theo idag och det gillar Theo jätte mycket. (Det finns både bilder och film som Tommy har lagt in). Sen träffade han  sjukgymnasten också, så det var ett väldigt lyckat besök på habiliteringen, det gillar vi.

På hemvägen plockade vi upp Markus och åkte och handlade lite. Vi var hemma vid fyra och Markus matade Theo, jag lagade mat och Tommy tvättade.

Nu är Theo på jätte dåligt humör, men det är inte så konstigt det har varit så mycket idag. Han var ju en tapper kille på "habben" lillegummen vår. Man har ju rätt att vara sur också.

Men det bästa på hela dagen var nog att Theo fick post idag. Oj, vad lilleman var glad, hans mörka ögon lyste som solen. Så tack så jätte mycket S för dom fina böckerna som du har skickat till Theo.Nu har du en kompis för livet.

Önskar er en trevligt kväll

Paula

PS-Tack än en gång S

 

Onsdagen den 17 mars 2010 kl. 18:22

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238