Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Kallt igen.

I dag så var det kallt igen, hm när ska detta sluta? Jag vill ha vår nu. Det har varit ganska mycket idag. Medan Tommy var på jobbet så tränade jag med Theo och det gick bra. Han var glad och med på noterna. duktig kille. Det ringde en snickare hit som skulle komma hit och fixa golvet i vardagsrummet och göra "titthål" i vår ytterdörr. (Det känns bra att ha det efter allt som har hänt här.) Men först kom några kompisar hit på besök och medan dom var här kom Tommy hem och strax efter  kom snickaren. Mitt i alltihop skulle jag baka bröd och laga mat till Tommy och Markus, usch vilken stress. Förr kunde jag ha hur mycket som helst att göra och jag var jätte lugn, men nu går det inte, jag får panik och stressar upp mig själv.  Jag vet inte, men jag tror att det beror på att jag inte mår så bra.

Sen skulle jag baka en blåbär/rabarber paj och lämna hos en kompis. Klockan blev fyra innan vi kom hem och kl 16:45 skulle en annan kompis komma och hämta mig. Jag följde med henne hem och hjälpte till med några saker, så idag har det bara varit spring och stress, men positiv stress. När jag är hos henne då saknar jag Theo jätte mycket. Jag saknar den friska kille som han inte är. Jag och Louise var på BB tillsammas och vi lärde  känna varandra när vi väntade barn, jag tyckte om henne på en gång. Hennes dotter är bara två dagar yngre än Theo, men hon pratar för fullt, hon springer och hon äter själv. Det är då när jag är där som tankarna bara snurrar och jag tänker för mig själv, varför, varför kan inte Theo göra så eller varför kan inte Theo prata eller springa och säga dom roliga kommentarerna som barn i den åldern gör. Det gör så ont och värst av allt är att jag tror att jag aldrig kommer att sluta att fråga mig varför. Men idag så delade jag mina tankar med Louise och hon förstod så väl vad jag menade. Nu går det bra för mig att träffa andra barn i Theos ålder, men för något år sen gick det inte alls, jag klarade inte av det. Jag tror att dom funderingarna man har alltid kommer att finnas där. Men det är nåt som jag inte tänker på just nu. Det får jag ta tag i när det bli dags.

I morgon kommer killen eller mannen från vägverket som ska gå igenom vilka möjligheter det finns i fråga om hjälpmedel till Theo i bilen, men jag berättar mer imorgon.

Därefter ska jag till vårdcentralen och direkt efter det ska vi till habiliteringen. Så det blir mycket i morgon med, men vi visste om att i denna veckan skulle vi ha massor att göra, men det är skönt på något vis, då kan man inte fundera så mycket.

Ha det bra där ute

Kram/Paula

 

Tisdagen den 16 mars 2010 kl. 22:30

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238